Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.542
- 109.349
- 4.878
Neden böyle oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunda hiçbir yetenek göremedim ben ilk geldiğinde de iki üç maça çıktı aynı yorumu yazdım diye cezada yemiştim.Kendi altyapımızdan bu arkadaş kadar ''yetenekli'' oyuncu çıkaramıyorsak boşuna masraf etmeyelim altyapıya
Sabırlı olup sahip çıkmalıyız arkadaşlar
Ayrıca hamza da yer bulamıyor iki oyuncu da sakatlıklar geçirdi gelecek sene kamp döneminde daha çok görürüz inşallah
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
olum sen Nelsson gibi 2. ligde de bi sürü var demiştin.Bunda hiçbir yetenek göremedim ben ilk geldiğinde de iki üç maça çıktı aynı yorumu yazdım diye cezada yemiştim.Kendi altyapımızdan bu arkadaş kadar ''yetenekli'' oyuncu çıkaramıyorsak boşuna masraf etmeyelim altyapıya
Türk futbolunu takip eden ve hiçbir şeyi beğenmeyen birinin bakın haklı çıktım demesi komik oluyor.olum sen Nelsson gibi 2. ligde de bi sürü var demiştin.
TamamBunda hiçbir yetenek göremedim ben ilk geldiğinde de iki üç maça çıktı aynı yorumu yazdım diye cezada yemiştim.Kendi altyapımızdan bu arkadaş kadar ''yetenekli'' oyuncu çıkaramıyorsak boşuna masraf etmeyelim altyapıya
Ailesi kiralık gitmesine karşı geliyor ve izin vermemiştüm maçlarda oynatma şartıyla kiralancağı külüpte maaşını karşılayalım .