#30 Yusuf Demir

Bunda hiçbir yetenek göremedim ben ilk geldiğinde de iki üç maça çıktı aynı yorumu yazdım diye cezada yemiştim.Kendi altyapımızdan bu arkadaş kadar ''yetenekli'' oyuncu çıkaramıyorsak boşuna masraf etmeyelim altyapıya

Bunda hiçbir yetenek göremedim ben ilk geldiğinde de iki üç maça çıktı aynı yorumu yazdım diye cezada yemiştim.Kendi altyapımızdan bu arkadaş kadar ''yetenekli'' oyuncu çıkaramıyorsak boşuna masraf etmeyelim altyapıya
the-rock.gif

plaketini hazırlayalım gümüş fiatları hazır düşmüşken

Korkunç yorumlar okuyorum. 70 dakika oynamışlığı yok hala. Üst üste dört beş maç 70+ dakika süre vermeden bir topçunun et mi balık mı olduğunun anlaşılması namümkün.

Ha bir de şu var ki topçular zamanla üstüne koyabiliyorlar hele de bu yaşlarda. En basit örneği Ferdi: herif dört sezon sonra kullanışlı bir topçuya evrildi şimdi beşinci sezonunda takımın yıldızı.

Stili sakat bi stil bence herkes messi ile kıyaslıyor psikolojik olarak kaldırmak kolay değil haddini bilerek kendine has bir oyun tarzı oluştursa daha iyi olur kimse ondan messi gibi 5 kişinin arasına dalıp kalecinin uzamayacağı yere plase bırakmasını beklemiyor ama kendisi sürekli bunun peşinde olunca başarısız oluyor

Sabırlı olup sahip çıkmalıyız arkadaşlar

Ayrıca hamza da yer bulamıyor iki oyuncu da sakatlıklar geçirdi gelecek sene kamp döneminde daha çok görürüz inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa'da olsak mac sayimiz artar ve bu isimler daha cok zaman alirdi hem lig hem de kupada.

olum sen Nelsson gibi 2. ligde de bi sürü var demiştin.

tüm maçlarda oynatma şartıyla kiralancağı külüpte maaşını karşılayalım .

Pek göremiyoruz gerçi de bulabildiği az sürelerde de sahadaki vücut dili ve mimiklerini, geçen yıl Boey' in takımla bağı koptuktan sonraki hallerine benzettim biraz. Kokusu sezon sonunda çıkar gibi...

19 yaşında henüz boey gibi birden patlayabilir.

Kiralık gitmek istememesi bence hata. Barcelona'ya gidince çıtayı yükseğe koydu ama oynayıp gelişmeyi öncelik yapmalı.

Yusuf Demir, Kasımpaşa'ya kiralandı. (@taktikmania)

@_samiyenhaber

Kasımpaşa, Yusuf Demir'i yarım sezonluğuna kiraladı. Maaşını Kasımpaşa karşılayacak, kiralama ücreti yok.

Geri
Üst Alt