#30 Yusuf Demir

Hocaya laf ediyordunuz niye oynatmıyor diye herif tam bir hain.
Sanki iki taraflı gibi durum. Geldiğinde sevinmiştim ama havaalanındaki o röportajı verdiğinde eyvah dedim. Antremanda vs aynı tepkileri verdiyse Okan hoca silmistir bu herifi. 3 30 paraya gider yaz sonuna kadar.

Potansiyeli olduğunu şahsen düşünüyorum, Morutan da öyle Yunus da. Çalışan, mücadele eden kalır, istemeyen gider günün sonunda. Nasıl planda yokken Boey, iki yabancı bekin önüne geçtiyse bunlar da anca öyle kalabilirler.

O yüzden sürekli olumsuz pompalamaya gerek yok hele de yatırım yapılmış adamlar için, bugün tutmaz yarın tutar ya da gider başka yerde barınır.

Sonuçta kimse mücadele etmeden formayı alması gerektiğini düşünmüyordur, öyle bakmak lazım.
Şunu düşünmek oldukça basit aslında

bu adam havaalanında belliydi arıza bi tip

belli ki saygısız hic dayak yememis

Gurbetten alınmayacak profil teknik çalımcı ofansif oyuncu.
Emre mor, bu, naci, yunus malı, 30 yaşında futbolu bırakan Madrid-Liverpool görmüş nuri, 1 sene futbol oynayıp tenekeye bağlayan Oğuzhan, Halil(içlerinde yine futbolcuya benzeyeni de bu gerçi).

Profil net belli yav. Orta sahaya yerli yedek istiyorsak dorukhanı kelepir olarak indirebilirsek almak lazım. Plase italyadan emirhanın durumu yoklamak gerek.

Bir insan 19 yaşında olup Barcelona görmüşken, avusturyada parmakla gösterilirken bir anda bittim ben kafasına erişemez ya erişmemeli.
Herif hem u21 yabancı kuralında yer işgal etti hem her maç öncesi sakatlanıyor. Halile o kadar sövdük ama çocuk maça çıktığında (kısa bir dönem çok çökmüş görünmesi hariç) götüne kadar ter akıtmadan maçı bitirmiyordu.

Ne ayaksin kardes? 6 milyon verecek bir takim varsa defol git, yoksa adam gibi cik oyununu oyna. Galatasaraya daha ne yusuflar gelir gider, senin ise tek bir kariyerin var oda bu tavrin yüzünden cöp olmak üzere. En iyisim ts jakeci ile takas edelim yada avrupaya kiralik gönderelim, eger bir yil daha takimda kalip hic oynamasa degeri 1 milyon ancak olur

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu konuyla ilgili hoca açıklasın artık da gerekirse taraftarın önüne atsın ama Bi şey söylesin artık istemiyoruz , oynamıyor filan desin de en azından duracagimiz yeri bilelim.Cocukta sorun varsa büyük kafasız bu arada , muhteşem yeteneklisin ve şu harika takımda star bir oyuncu olabilme fırsatın varken oynamiyorsan sende de kafa yoktur bu arada.Ayrica Yusuf ilk girdiği pasa maçında 10-15 dakikada falan ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu göstermişti, topla ilk teması, oyun görüşü, hızlı top çıkarması ve tek topları falan ben futbolcuyum diyordu

Kariyerini bari bitirelim ne kirası Allah'ın kekosu ya

bu vatandaşı ''sakatlanmayacağı'' bir takıma yollayalım. hem o hem de biz rahat ederiz.

Kendini Messi filan sanıyorsa dönüp bu büyük oyuncuların yaptığı işe nasıl saygı duyduklarına baksın. Büyük oyuncu olmak için büyük karaktere de ihtiyaç var. Yetenek kendi başına yeterli olsaydı top cambazları daha çok tercih edilirdi.

Bu konu da baydı artık.

Kiraya versinler sürünsün, bunun nazını mı çekeceğiz.

Geri
Üst Alt