Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.497
- 7.988
- 1.428
Hocaya laf ediyordunuz niye oynatmıyor diye herif tam bir hain.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki iki taraflı gibi durum. Geldiğinde sevinmiştim ama havaalanındaki o röportajı verdiğinde eyvah dedim. Antremanda vs aynı tepkileri verdiyse Okan hoca silmistir bu herifi. 3 30 paraya gider yaz sonuna kadar.Hocaya laf ediyordunuz niye oynatmıyor diye herif tam bir hain.
Şunu düşünmek oldukça basit aslındaPotansiyeli olduğunu şahsen düşünüyorum, Morutan da öyle Yunus da. Çalışan, mücadele eden kalır, istemeyen gider günün sonunda. Nasıl planda yokken Boey, iki yabancı bekin önüne geçtiyse bunlar da anca öyle kalabilirler.
O yüzden sürekli olumsuz pompalamaya gerek yok hele de yatırım yapılmış adamlar için, bugün tutmaz yarın tutar ya da gider başka yerde barınır.
Sonuçta kimse mücadele etmeden formayı alması gerektiğini düşünmüyordur, öyle bakmak lazım.
tamamŞunu düşünmek oldukça basit aslında
ove ove bitiremedigin onyekuru kadar vasat topcu degildirOynatmayacak derken? oynayacak hali var mı oyuncunun?
Ağrı bu çocuğun beyninde gibi ...6 aydir ayaginda agri var
Hocaya laf ediyordunuz niye oynatmıyor diye herif tam bir hain.
Karakter testini nasıl geçti bu hain herif? Kopya falan mı çekti?
Okan hoca açık açık oynatmak istiyorum ne zaman maç günü olsa ayağım ağrıyor diyor'a getirdi lafı.Yav zaten okan hoca o kadar adamla anlaşıyor bi bununla anlaşamıyor nasıl bir ego varsa bu çocukta.Napmis da hain olmus? Birsey mi kacirdim haberlerde dun erken yatmistim.
Ne zaman oynatmak istesek sakatlanıyor dedi hoca. Dün yine ayağım ağrıyor diyerek oynamak istememiş.Napmis da hain olmus? Birsey mi kacirdim haberlerde dun erken yatmistim.