#30 Yusuf Demir

Kupa maçına yetişse bari

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzülüyorum vallaha millet emre moru falan parlatıyor biz mata mertens seferovic gomis e yer açmaya çalışıyoruz. Heyecan duymuyoruz artık yaşlı herif görmekten tiksiniyorum bu kulüpte. Yatan yatmaya gelen formanın hakkını veremeyen milyon eurolari cukkalayip defol gitmelerinden tiksiniyorum.

Bizim taraftar bayılıyor 100 yaşındaki miyadi dolmuş star bozuntularına ultraslan tabanları yağlayip 10 bin kişiyle havaalaninda karşılar bi de bu moruklari.

7 göbekten TÜRK adam yabancı sınırlaması hikayesiyle oynatılamıyor. Ligin değeri yerle bir olmuş halen uyuyorlar.

nerede bu cocuk? niye alindi? neden oynatilmiyor? neden bu kadar para verildi?

Tüm dünyada olan bir şey. Her takım antrenman rekabeti için 6 milyon eyuroluk yatırım yapar ve bunu herkes bilir...

Her dönem genç futbolcu düşmanı hocaları görmekten bıktım. Kıçını kurtarmaya çalışan hoca getirmeyeceksin bu kulübe artık yemin ederim bıktık. Okan hoca hiç bir şekilde risk alacak, ulan hocaya bak ne yaptı kimleri kesti kimleri oynatıyor dediğimiz hiç bişey yapmadi şu ana kadar. Genç hocasın gençlere değer vereceksin sık sık oynatacaksin hamzayi, Yusufu, yunusu, ross 'u Metehan' ı. İçi geçmiş sözünü muhtemelen zor geçirdiğin 35-36 yaşındaki adamlar kurtarmaz seni.

Ayrıca bu çocuğu da iki sene sonra fenerde coşarken görürsem kahrımdan çıldırırım. Bu sene en çok heyecanlandigim tranferdi.

İlk maçın ardından süre aldığı anlarda ortaya hiçbir şey koymadığının farkına varalım. Her maç en az yarım saat şans verilmeli o ayrı.

Bu cocukta potansiyel var. Oyle kendi haline birakmak yapilacak en buyuk hata. Okan hoca bana bu noktada herhangi bir guven vermiyor ozel ilgi gerkeiyor bazi oyunculara ve Yusuf oyle bir isim durumunda.

Geri
Üst Alt