#30 Yusuf Demir

bizim bu futbol takımı basket sahasında sürekli ne yapıyor anlamıyorum bir idman metodu mu bu açıklayabilecek var mı

En basindandir begeniyordum. Cok elestirildigi Konya macinda dahi hep dikine gitti. Kesinlikle kiralanmamali. Bu arada genel olarak yazdim

Beğendim. Top kaybı kolay kolay yapmadı. İyi paslarda attı. Sadece biraz daha sorumluluk almalı, daha fazla top istemeli. Bana göre ilk 11 için Mata'nın net önünde çünkü top rakipteyken takımı 10 kişi bırakmıyor. Oynadıkça açılacak bir profili var gibi o yüzden oynamalı sürekli.

Nasıldı Villareal maçında? İzleyemedim
Önceki maçlarına göre daha istekli ve daha iyiydi. Kolay top kaybetmiyor bu özelliği çok iyi. Yeterince hızlı olmadığı için kanatta pek verimli olmuyor, orta da çok daha iyiydi. Pres olarak gayet iyiydi. Sadece daha fazla sorumluluk almalı ve biraz daha riskli işlere de girmeli bu da oynadıkça olacak ama Mata'nın ciddi olarak önünde. Devre arası rası Mata'yı gönderip Mertens'in yedeği olarak Yusuf'u belirleyip hatta Mertens sonrası için direk oraya hazırlayıp Mata yerine hızlı bir kanat almak veya hiç oyuncu almamak bize daha faydalı olacaktır

elestiriyorsunuzda bu cocuk dünya stari arda gülerden 1-2 yas büyük 😂

Bugün 2 tane messi golü attı

Ben her zaman mertens ten daha önde olduğunu düşünüyorum bu çocuk saf yetenek ama değerlendiremiyoruz

Lig maçında yine kadroya alınmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mata yerine alinmiyorsa biri sorgulasin kendisini alinacaktir

insanı heycanladıran yeteneklere sahip.öngörülemez biri.ilkyarıda üst üste calımları vardı mesela.ordan sonra açıldı

Kesinlikle üzerine düşülmesi gereken çok klas bir oyuncu. Eksikleri var ama yetenekli.

Kesinlikle üzerine düşülmesi gereken çok klas bir oyuncu. Eksikleri var ama yetenekli.

1670702817873.webp

Geri
Üst Alt