Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.228
- 4.673
- 1.173
bizim bu futbol takımı basket sahasında sürekli ne yapıyor anlamıyorum bir idman metodu mu bu açıklayabilecek var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önceki maçlarına göre daha istekli ve daha iyiydi. Kolay top kaybetmiyor bu özelliği çok iyi. Yeterince hızlı olmadığı için kanatta pek verimli olmuyor, orta da çok daha iyiydi. Pres olarak gayet iyiydi. Sadece daha fazla sorumluluk almalı ve biraz daha riskli işlere de girmeli bu da oynadıkça olacak ama Mata'nın ciddi olarak önünde. Devre arası rası Mata'yı gönderip Mertens'in yedeği olarak Yusuf'u belirleyip hatta Mertens sonrası için direk oraya hazırlayıp Mata yerine hızlı bir kanat almak veya hiç oyuncu almamak bize daha faydalı olacaktırNasıldı Villareal maçında? İzleyemedim
www.instagram.com
Mata yerine alinmiyorsa biri sorgulasin kendisini alinacaktirBugün 2 tane messi golü attı
Ben her zaman mertens ten daha önde olduğunu düşünüyorum bu çocuk saf yetenek ama değerlendiremiyoruz
Lig maçında yine kadroya alınmaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bırak ulen veleybolu !![]()
Yusuf Demir, Instagram: "🦿🏀"
114K likes, 455 comments - yusufdemir.10, December 1, 2022: "🦿🏀".www.instagram.com
Kesinlikle üzerine düşülmesi gereken çok klas bir oyuncu. Eksikleri var ama yetenekli.