Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zannetmem. Messi de ilk baslarda cılız gibiydi boylari ayni neredeyse ama sonra o da kaslandi. Biraz kaslanmasi iyidir yoksa zayif ve güçsüz kalir mücadele ederken.Bilmiyorum katılır mısınız? Bu çocuk biraz fazla kaslanmış gibi ve bu onun esnekliğinden yemiş sanki biraz. Yani daha tam vücudu oturmamış gibi bir tık incelirse daha iyi olacak gibi geliyor bana.
Olabilir gerçi Yusuf'un kaslanması biraz hızlı oldu belki bunun sorununu yaşıyordur zamanla vücudunu daha iyi kullanacaktır. Ama bu çocuğu oynatmalıyız hadi bu sene öyle böyle geçecek lakin gelecek sene için 11'de planlanmalı. Oynadıkça açılan tipte bir oyuncu gibi.Zannetmem. Messi de ilk baslarda cılız gibiydi boylari ayni neredeyse ama sonra o da kaslandi. Biraz kaslanmasi iyidir yoksa zayif ve güçsüz kalir mücadele ederken.
2.golde messilik ne var hocamBugün 2 tane messi golü attı
Ben her zaman mertens ten daha önde olduğunu düşünüyorum bu çocuk saf yetenek ama değerlendiremiyoruz
Lig maçında yine kadroya alınmaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karistirma orasini sayin kara. Var diyorsa vardir2.golde messilik ne var hocam
Maci izleyemedim ustat. Ozete mi koymadilar golden once mi bir sey olduKaristirma orasini sayin kara. Var diyorsa vardir
Kalecinin ustunden asirdi diye2.golde messilik ne var hocam
Muhalefetligini seviyorum2.golde messilik ne var hocam