#30 Yusuf Demir

Kesinlikle oynatılmali artık mertensde mata da iş Yok seneye mertens, mata yok Yusuf var okan efendi şunu idrak etsin artık. 19 yaşındaki adamlar dünya kupasini domine ediyorlar.

Bilmiyorum katılır mısınız? Bu çocuk biraz fazla kaslanmış gibi ve bu onun esnekliğinden yemiş sanki biraz. Yani daha tam vücudu oturmamış gibi bir tık incelirse daha iyi olacak gibi geliyor bana.

Bilmiyorum katılır mısınız? Bu çocuk biraz fazla kaslanmış gibi ve bu onun esnekliğinden yemiş sanki biraz. Yani daha tam vücudu oturmamış gibi bir tık incelirse daha iyi olacak gibi geliyor bana.
Zannetmem. Messi de ilk baslarda cılız gibiydi boylari ayni neredeyse ama sonra o da kaslandi. Biraz kaslanmasi iyidir yoksa zayif ve güçsüz kalir mücadele ederken.

Zannetmem. Messi de ilk baslarda cılız gibiydi boylari ayni neredeyse ama sonra o da kaslandi. Biraz kaslanmasi iyidir yoksa zayif ve güçsüz kalir mücadele ederken.
Olabilir gerçi Yusuf'un kaslanması biraz hızlı oldu belki bunun sorununu yaşıyordur zamanla vücudunu daha iyi kullanacaktır. Ama bu çocuğu oynatmalıyız hadi bu sene öyle böyle geçecek lakin gelecek sene için 11'de planlanmalı. Oynadıkça açılan tipte bir oyuncu gibi.

Beğendim, kupa maçında ilk 11 görmek lazım.

Yusuf Demir hem 10 hem de sağ taraf için ne kadar iyi bir alternatif olduğunu attığı gol ve oynadığı oyunla kanıtladı. Bence Mertens'in ilk yedeği Mata değil de Yusuf olmalı. Barcelona da La Masia tedrisatını görmüş bir oyuncu neticesinde. Harika goldü.
20221210_223834.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt