#30 Yusuf Demir

Bu kadar kadronun dışında kalacak bir performans sergilemedi. Antremana göre bu karar veriliyorsa biraz ağır. Olmadı falan deniliyor da neye göre olmamış onu anlamadım. Gayet yetenekli bir oyuncu.

Zorla Sivas’a gönderecekler.
Ben olsam gitmem.
Her hocanın böyle takıntısı olan bir futbolcu oluyor maalesef.

Uğur' un alınmasıyla yabancı kontenjanı sıkıntısı iyice hafiflemiş olacak, Yusuf da daha kolay süre bulabilir böylece. Ancak kontenjandan bağımsız, Okan Hoca kendisini pek tutmuyor gibi. Bakalım neler olacak, en başından ilk 11 niyetine alınmadığı için bu sezon pek sıkıntı yok ama yapılan ciddi yatırım umarım pişman ettirmez sonrasında...

Oynatılmayacaksa başka takıma kiralayalim. Yedekte çürümesin

uğur yusufta sıkıntılar var demiş, saha dışı davranışlarında sorunlar varmış

Belli ki bazı sorunlar var Okan hoca Berkan ve Barış gibi adamları bile küstürmeyip performanslarını yukarı çekti Yusufla ilgili net bir açıklama yapılıp ikinci yarıda 15 maç oynayabilecegi bir kulübe gönderilip takip edilmeli ...

fazla açmadı ama barçaya gidip geldiği için hala o kafada, nereye geldiğinin farkında değil biraz yüksekten bakıyor gibisinden konuştu
Napıyormuş olm işte açsalarmış

Kolay psikoloji değil yani normal durum. Yaşı da 19

Şu gönderme kafasından vazgeçin. 3. kulüpte oynayamaz anca Eyüp'e falan vermemiz lazım özel izinle.

arkadaşlar keşke maça 15 kişi çıkabilsek

Kapris yapacak bir durum yok. Mertens, Rashica gibi oyuncular var oynadığı bölgede. Aldığı kısa sürelerde de Barış Alper gibi ben bu formayı alırım demedi. Dolayısıyla çalışacak bol bol. Yunus yerli olmasına rağmen kaybetti formasını. Şimdi geri almaya çalışıyor.

aynı ülkeden olunca muvaffakat falan deniyor aslı var mı acaba. bence kiralık gitmesinde fayda var, biraz kafayı toparlasın, bi de mentör falan tutalım gerekirse hepten kaybetmeyelim çocuğu
Gittiği yere alışacağı ne malum yav

Buraya alıştırmak ve benimsetmek gerekiyor. Şampiyonluk yarışında tutmak varken Sivas'a falan mı yollucaz

barca'dan galatasaray'a düşüp akıllanmayan adam bi sivas-23 aşısı hak ediyordur bence

Geri
Üst Alt