#30 Yusuf Demir

Epey can sıkıcı bir durum.

Bu sezon Torreira ile birlikte en fazla bonservis ödediğimiz futbolcu kendisi. Hiç bir şekilde faydalanamıyoruz kaç aydır. Madem oynatmayacaktık niye aldık yac, o parayı başka bir oyuncuya da yatırabilirdik.

Garanti süre vermeyeceksek, keske aldigimiz gibi direk Avrupadan fazla savunma yapmayan bir bir yere kiralasaydik. Orda birza istatisik yapsa, yazin begenmedigimiz an bile cocugu herhalde iyi fiyata satardik.

Antrenmanda saygısızlık vs. bir şey mi yaptı acaba? Bu herif gelirken de pek istekli değil gibiydi.

Boey'de geçtiğimiz sezon oynamadı hatta gitmek istedi. Hatasını anlayınca biraz da şansın bizi yanımızda olmasıyla bu sezon kazandık. Yusuf'ta hata yaptıysa hatasını anlayacak bir şekilde seneye hatta belki daha yakın onu da kazanırız.

Şu çocuğun başarılı olmasını çok istiyorum ama niye kendisini bu kadar dışarıda bırakıyor takımdan anlamış değilim.

Potansiyeline çok inananlardandım ama kısa sürede hayal kırıklığına sebebiyet verdi maalesef. Sorunun oynatılmaması olduğunu düşündürecek herhangi bir veri yok. Aldığı sürelerde hiç ışık vermedi; kusura bakmasın, yarışmacılığın zirvesinde bir kulüpten daha fazla hoşgörü de beklemeyecek. Sahadaki vücut dili itibariyle esas sorunun kendisinde olduğuna kanaat getirmiş durumdayım. Kendi ülkesinden bir kulübe gelmeyi tercih ettiyse, nelerle karşılacaklarını bilmediydiler ailecek...

Böyle kararsız tiplerden hiç hazzetmem. Az zararla gönderebilsek de gittiği yerde ne yapıyorsa yapsa. Ligin ikinci yarısında sürpriz yapıp coşmasını çok isterim, niyeti olsa mümkündür de pek niyeti yok sanki?!..

Morutan gibi sessiz ve kendine kapanak birisi sanki. Birçok yetenekli futbolcu gibi de antrenman yapmayı da pek sevmiyor sanırım Sergen gibi.
Almancı da yok takımda onun kafasında olabilecek.
Keşke İlkay şimdiden gelebilse. Onunla kesinlikle ilgilenir.

Cocuk bana biraz anti social gibi geliyor. Avusturya basini bunun ice dönük ve cekingen biri oldugunu diyordu. Üstüne birde ben Barcelona oynadim diye oldum ve garanti forma sansi beklentisi varsa, belki hoca ondan kesmistir cocugu

Kaç kurtar kendini mi

Ya bu çocuk kafa olarak "şuan" net sorunlu.
Hocanın Yusuf özelinde zerre suçu yok.

Çözüm üretiyorsak hep beraber üretelim ama Okan baş belası seni yiyiyor evlat kalbimiz seninle tarzı boş romantizm beni uyuz ediyor sosyal medyada Yusuf özelinde.

hocanın herkesi kazanmak için uğraştığına eminim, Boey-Berkan-Barış çok geri plandalarken formayı söke söke aldılar.

Hatta Barış rezerv lige düşmüştü. Şu an Yunus'un da ivmesi yukarı doğru, o da katkı verecek gibi duruyor.

Yusuf da formayı almaya ve oynamaya çalışsın yapacak bir şey yok.

Takim da forma adaleti olmasa veya Okan hoca sürekli ayni oyunculara sans verse oyuncu da hata aramak yerine teknik heyeti elestirmek dogru olur

Ama kamp görmeyen Emre tasdemir’in en önemli maclarda oynamasi,gecen sezonun en cok elestirilen oyuncusu Berkan’in yine önemli maclarda ilk 11 oynamasi veya ayni sekilde Baris Alper’in oynamasi,emin bayram’in sans bulmasi diye uzar gider bu liste

Bu yüzden yusuf’un kendi performansini düzeltmesi gerekiyor cünkü Okan hoca her oyuncuya esit mesafede oldugunu defalarca gösterdi

direkt seni suçlu ve anormal gören vizyonsuzlar seni haketmiyor evlat
kaç kurtar kendini

Emin bayram ile yaşıt topcumuz, bir kere bizim Yusuf olmadı hadi gitsin diyecek bir durumumuz yok. Kasımpaşa haberleri vardı, hem İstanbul'dan kopmaz, hem de rahat bir takıma gider

barcelonada bile tutunamamış adam bizde mi iş yapacak?

Geri
Üst Alt