#30 Yusuf Demir

Sakat mı yine?
Artık bir açıklama alalım.

yanındakı mafyavari tipler mi gazlıyor acaba cocugu

Bütün oyunculari kazanmaya çalışırken Yusuf'u birden silmesi garip geldi sakatlık filan hikaye adam idmanlarda var ama yedekten bile girmiyor
Mutlaka bir sebebi var ama kimse de hocaya sormadı ,bu çocuk sadece oynayarak olur okadar yatırım yaptik çok yazık ediyoruz

Yusuf'un ben sakat olduğunu sanmıyorum en basit örneği hafta sonu kadrodayken 4-0 olan maçta süre dahi alamadı. Bence hoca kazanmaya çalışıyor muhtemelen de zor yoldan kazanacak zaten oyuncu kazanmayı en iyi bilen hocaların başında geliyor. Yusuf hocadan farklı da düşünüyor olabilir sonuçta 18 yaşında Barcelona'da oynayınca her takımda 11 olmayı bekliyor da olabilir burada oyuncunun egosu olabilir ki normal sonuçta Barcelona gördüğü yaş 18'di. Oyuncuyu kaybedeceğimizi sanmıyorum yakın dönemde hoca bambaşka bir Yusuf yaratacaktır hatta eskisinden de iyi olacaktır.

mertensin bölgesinde ya da serbest oynatarak faydalanabiliriz.
Kasımpaşa maçında girdikten sonra inanılmaz etkilemişti basit pasları, verkaçları, boşa koşuları hatta takım presine yardımı sonrasında ne olduysa bencilleşti şunu bir kırsak basit oynamayı bir sevse çalım yerine verkaçlarla çok maç çözer.

Barcelona'da oynamış her türk oyuncu World Class dır

Geldiği gün isteksizliği gözümün önünde, o günden beri bir değişme göremedim maçlarda, kulübede vs. Sorun oyuncuda kafa olarak burayı benimsemedi, bu da futboluna hırsına yansıyor, fizik olarak güçlenmiyor. Bu haliyle düşünülmemesi normal, okan hoca haklı bu konuda. Kiralık gitmesi yararlı olabilir .

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sorun ne bilmiyorum ama hoca yonetim yusuf bir araya gelip bir cözüm bulmali, bu sekilde zarari gören biziz. Kiralik gitmek istiyorsa derhal gönderilmeli, sezon sonuna kadar dogru düzgün sure alacagini pek inanmiyorum. Bos bos oturmasi yerine Kasimpasa gibi bir takima gönderin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1674125379114.webp

Geri
Üst Alt