#30 Yusuf Demir

Bu dedigin tamamen kendince inandigin bir hikaye. Hocanin neden kadroya almadigini tam olarak kimse bilmiyor, resmi aciklamalar sadece sakatliktan bahsediyor. En azindan bir hikaye uydurmuyoruz oyuncu hakkinda burada bir yorumda bulunurken. TRde isi olmasa niye buraya gelsin? Akil var mantik var... Oyuncuyu simdilik yetersiz bulabilir hoca bunlar normal seyler, ama cocugun profesyonelce davranmadigini gostermez bu elinde bir kanaatin yoksa. Emre Mor örneği falan ne alaka simdi?
1. Tr gelmesinin sebebi takimi satmak istiyordu.Oda gelmek zorunda kalmistir iyi para verildi çünkü.2.Olarak gereksiz uzayacak bu mevzu banlarsiniz beni şimdi belli olmaz.Ben buna inaniyorum sen ona inan kim hakli cikacak görürüz.

Sakat olduguna kim inanir ki bu saat den sonra? Belki yusuf oynamak istemedi icin sakatim diyor veya okan yetersiz gördü icin kadroya almiyor ama tepki olmasin diye sakat deniliyor, kiralik gönderilmese paramiz cöp olacak

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1. Tr gelmesinin sebebi takimi satmak istiyordu.Oda gelmek zorunda kalmistir iyi para verildi çünkü.2.Olarak gereksiz uzayacak bu mevzu banlarsiniz beni şimdi belli olmaz.Ben buna inaniyorum sen ona inan kim hakli cikacak görürüz.
Yav neden banlayim seni küfürlü konuşma mı var da öyle diyorsun? Birşey derken doğruluğunu araştırıp o şekilde bir iddia'yi ortaya atalim yoksa herkes mabadindan sallayip yorum yapsa burasi nasıl olur? Olmaz tabi bilgi kirliliği yaşanır.

Kulüp içinden oyuncunun disiplinsiz davrandığına dair bilgiler/ açıklamalar düşerse medyaya o zaman ona göre konuşuruz. Oyle birşey yoksa şimdilik o tarz yorumlardan kaçınalım sonra dogru olmayinca bu yorumlar alintilanir ve mahcup hale gelenler olabilir , tavsiyede bulunuyorum sadece.

Barcelona repertuarı olması dışında bir numarasını göremedik, açıkçası vücut diline bakınca problemli bir tipe de benziyor. İnşallah uzun vadede iyi bir yatırım olur, bu sezon artık bitti, gelecek sezon umarım tıpkı Barış Alper gibi beklenmedik bir çıkış gösterir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ne lan mac yapmadan ya sakatlaniyor ya hastalaniyor. Gönderin kiralik dönem kapanmadan. Bize hayir gelmeyecek belli oldu

Yabancı sınırı kalkınca yeterli süreyi bulur aceleye gerek yok.

Şu muhteşem takımın bile bir parçası olamıyorsa Yusuf’un işi zor herkesin yüzünden mutluluk akıyor. Muhtemelen suratsız ve enerji düşürdüğü için Okan hoca Yusuf’u tutmuyordur. Bunun için de Yusuf’u suçlayamam o yaşta psikolojik sıkıntı yaşaması normal, Morutan sendromu yaşıyor.

Haluk Yürekli: "Yusuf Demir'in ailesi Yusuf'un kiralık olarak gitmesini istemedi. O yüzden takımda kaldı."

Geri
Üst Alt