#30 Yusuf Demir

Kendine gelir umarim. Muazzam yetenek kendine gelmeli

Yusuf Demir, Kasımpaşa'ya kiralandı. (@taktikmania)

@_samiyenhaber

Kasımpaşa, Yusuf Demir'i yarım sezonluğuna kiraladı. Maaşını Kasımpaşa karşılayacak, kiralama ücreti yok.
Güzel karar. İlk oynadığı kaç da Kasımpaşa maçıydı diye hatırlıyorum. Güzel tesadüf oldu.

Bence de iyi karar. Zaten yabancı sayılıyor, inşallah en az 60% süre almalı gibi bir kontrat ile yolladık.

Yusuf Demir’in Kasımpaşa’ya transferi iptal!

• Bu sezon Rapid Wien ve Galatasaray'da oynayan Yusuf Demir'in yurt içine transferi sadece alt ligler için uygun.

• Galatasaray ve Rapid Wien en üst ligde mücadele ettikleri için 3. transferi Süper Lig'e olmuyor.

(Salim Manav)

29melting-face-emoji-mediumSquareAt3X-v2.jpg

Morutanı kadroda tutsaydık kendisinden daha faydalı olurdu.

Yusuf Demir Kasımpaşa ve Selçuk Kaptanıma hayırlı olsun Kendisi için de harika oldu muazzam potansiyel, bizde şuan oynama şansı yok orada güzelce oynar çok ciddi skorlar yapar geçen sene Barcelonada oynayan bir potansiyel sonuçta. Çok is yapar ve pişer.
InCollage_20230217_171147250.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun kadroda bence ihtiyacimiz var.Adekugbe’nin gelmesiyle yabanci sikintisi cekmeyecegimizi dusunursek daha fazla sure alacagini dusunuyorum.Mertens’in performans dusuklugu yasadigi ya da yoruldugu donemlerde oyuna girmeli.Mata’nin vucut eskisi gibi olmadigi ve sezon sonunda gidecegini varsayarsak cok sure almayacagini dusunuyorum.Bu yuzden Yusuf’un biraz daha on plana cikmasi gerekli rotasyonda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lisede zekayla idare eden hiç ders çalışmayan elemanlar gibi. Genç adamsın form tutup girsene forma rekabetine bro..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bu arkadaş bize ne zaman transfer olacak?Daha maç oynadığını göremedikde.

Geri
Üst Alt