#30 Yusuf Demir

trabzonspora gitsin at gibi koşar

geçen sene başında yazmıştım bunu da neyse

Geçen seneki Boey başlığı ile bu benziyordur herhalde.

İlk günden başlamayın.

Üstad linç hususunda haklısın lakin Boey sağlıklı olduğu ilk dönem iyi bir ısık vermişti Yusuf maalesef 1 maç bile bu çocuk coşar imajı veremedi bizde teneke bağlanan morutanin bile çok iyi 2-3 maçı oldu ..

Hepsinden bağımsız beni en çok korkutan bu çocukta ciddi bir amatorluk olma ihtimali..Ya çalışmıyor ya hocayı dinlemiyor ya kafadan kirik 36 lik matanın kadroya alınıp bu çocuğun türlü bahanelerle alınmaması hiç hayra alamet değil.. Okan hoca hak edene o şansı verdi daima o hususta güvenim tam..

Bu sezon yerli sayılması çok büyük şans artık bir kıpırdanma sart

1293251.jpg

ben de milli maç filan diyordum da

her oynama ihtimali olan maçta sakatım demesi sövdürür

6m çöpe gitmiş maalesef. Bugün ayağım ağrıyor yarın başım ağrıyor oram ağrıyor buram ağrıyor. Bariz bir şekilde takımda kalmak istemiyor.

Okan Hocanın kendisinden hiç hazzetmediği; süre vermediği gibi, ismi geçtiğinde yüzünde beliren ifadelerden ve laf aralarında sarfettiği sözlerden açıkça belli oluyor...

Oynamaya niyeti olsa bu durumdan kurtulmaya çalışıp, oynayabileceği bir yere gitmek istemesi beklenir, o da yok; babası gayet mutlu olduklarını söylüyor hatta!..

Futbolcularla iletişim konusunda piyasadaki en olumlu hoca ile çalıştığını da hesaba katarsak, üst profesyonel seviyede tutunmasını zor görüyorum. Talibi çıksa ve yetkim olsa 3 milyona derhal paketlerdim...

Oynamayacaksan bilelim de kontenjan da boşa yer gitmesin oraya Kerem Demirbay çeksek daha faydalı olur.

Baştan anlamsız bir transferdi hem oynadığı mevki hem de yabancı sınırı nedeniyle. Ne gibi bir düşünce ile transfer edildi anlamak zor

kovun bunu koyun kapının önüne

Üstad linç hususunda haklısın lakin Boey sağlıklı olduğu ilk dönem iyi bir ısık vermişti Yusuf maalesef 1 maç bile bu çocuk coşar imajı veremedi bizde teneke bağlanan morutanin bile çok iyi 2-3 maçı oldu ..

Hepsinden bağımsız beni en çok korkutan bu çocukta ciddi bir amatorluk olma ihtimali..Ya çalışmıyor ya hocayı dinlemiyor ya kafadan kirik 36 lik matanın kadroya alınıp bu çocuğun türlü bahanelerle alınmaması hiç hayra alamet değil.. Okan hoca hak edene o şansı verdi daima o hususta güvenim tam..

Bu sezon yerli sayılması çok büyük şans artık bir kıpırdanma sart
Potansiyeli olduğunu şahsen düşünüyorum, Morutan da öyle Yunus da. Çalışan, mücadele eden kalır, istemeyen gider günün sonunda. Nasıl planda yokken Boey, iki yabancı bekin önüne geçtiyse bunlar da anca öyle kalabilirler.

O yüzden sürekli olumsuz pompalamaya gerek yok hele de yatırım yapılmış adamlar için, bugün tutmaz yarın tutar ya da gider başka yerde barınır.

Sonuçta kimse mücadele etmeden formayı alması gerektiğini düşünmüyordur, öyle bakmak lazım.

Bundan futbolcu olmaz olacak olsaydı barçadan direkt bize gelmezdi. Bkz Emre mor. aynı kasa aynı sürüm

Geri
Üst Alt