#30 Yusuf Demir

21 yaşında değil de 51 yaşında gibi. Emre Mor bile bundan daha fazla potansiyel vadediyor.

Dalga geçmek için 90da alıyor

sag tarafa oynasa 4. golü atardık

Daha cok forma sansimi? Unuttunuz heralde takimin td si kim oldugunu

Kreşte gibi takılıyor valla ne güzel. Pası verse pozisyon bulacağız orda ama umrunda değil ki antrenmanda gibi durduğu yerden şut atıyor.

Bu tür genc sayilacak oyuncular neden böyle bir td ile calismak ister? Iyi olsan bile forma yüzü görmüyorsun cek git baska bir takima ama bundada suc var genc yasta takilma derdinde

Bu tür genc sayilacak oyuncular neden böyle bir td ile calismak ister? Iyi olsan bile forma yüzü görmüyorsun cek git baska bir takima ama bundada suc var genc yasta takilma derdinde
Hiçbir genç topçu şut çekmeyecegi yerden salak salak şut cekmez. Bencil olan her adam deglenmeli. Bencil bencil kenarda takılıyor herşey gol atmak değil. 1 asistle de kendinden bahsettirebilirsin.

Toptan hızlı kosamazsin bu lafi hayatında kaç kere duydu acaba Yusuf

Bu adamın sezon sonu 3'e 5'e bakılmadan doğrudan satılması gerekiyor. Aynısı Cuesta, Jelert, Sallai ve Jakobs için de geçerli. Çok kötü transferler yapıldı, bunu kimse inkar edemez.

Bu adamın sezon sonu 3'e 5'e bakılmadan doğrudan satılması gerekiyor. Aynısı Cuesta, Jelert, Sallai ve Jakobs için de geçerli. Çok kötü transferler yapıldı, bunu kimse inkar edemez.
sallai ve jacobsa o maaşları kimse vermeyeceği için sözleşmeleri bitene kadar bizimle olacaklar . çoğunluğun aksine ben sallaiyi seviyorum. fizikli tempolu inatçı topçu. kulübede böyle oyunculara her zaman ihtiyaç var. maaş büyük bir hata ama bu onun suçu değil.

Futbol oynayabileceği Hollanda, Belçika ve Avusturya gibi nispeten daha yumuşak kendini gösterebileceği bir lige kiralanmalı

Zor günlerden geçiyor ve yaşı daha 21.
Emre moru da beğenmezdim ama sonra ne oldu? Youtubeda cosuyor herif.

Geri
Üst Alt