#30 Yusuf Demir

Biraz akılsız. Şuan süper ligin belirli takımlarında iş yapar orta sıra ekiplerinde. Bugün iyi oynadı kaçırdığı son pozisyon olmasa onda 9 oynadı diyecektim.

Okan hoca sezona en hazır oyuncu çok fit durumda geldi demişti sene başında yeteri süreyi bulamadı son kupa maçında biraz kıpırdandı ama yine şans bulamadı...Hoca şans vermeyecek gibi oyuncuyu kazanmak adına belki de biraz daha risk alması gerekecek kupa maçında bir şeyler gösterdi sonrasında iç sahada Adanademirspor ile oynuyorsun Mertens-Yusuf değişikliği neden yapıp ilk 11 de başlatmıyor mesela...

kendisine yapılan 6 m euroluk yatırımın boş olmadığını, yarınki maçta sorumluluk alıp etkili oynayarak göstermeli.

AZ maçında iyi oynarsan, formayı alırsın.

sahne senin.

mertens ne alaka? altyapıdaki gençler haricinde 13 topçu ile gidildi hollanda'ya. yedekten dahi girse, her türlü ciddi süre bulacaktır yarın.

yukarıda yazdığım sebepten ötürü yarın mecbur süre bulacaktır. oynamama şansı yok.
oynamayacak cünkü

Daha da forma yüzü göremez muhtemelen,sağol bulduğun 10 dkda oynadigin iyi oyunun için

Kazanmak zorundayız

Katkı vereceği çok belli

Bol bol sahaya atalım. Hem opsiyon az hem de Mertens vefat etmek üzere

Bunun yerinde olsam hocaya sövmüstüm bile iyi dayaniyor cocuk

Devre arası kiralık gönderilmemesini anlayamadım. 3-5-2 oynarsak zaten forma şansı nasıl bulacak onu da anlamadım. Yunus bile oynar mı şüpheliyken bu çocuk nasıl oynayacak.

Mertensin yerine cok daha fazla süre bulmaliydi simdiye kadar. Mertens zaten 90 dkyi. Götüremiyor. Sonra harcanan paralar bosa gidiyor.

Ya millet alanyadan gelen oğuzdan verim alıyor biz barça görmüş eski wonderkidi oynatamıyoruz. Bu takımda hoca yok hoca dokunuşu yok. Oynamayı başaranda eskaza oynuyor. Bireysel özverisiyle.

1739835277038.webp

Geri
Üst Alt