Ulaş Metin
Tecrübeli Üye
- 10 Ocak 2025
- 5.718
- 3.591
- 978
ADS maçında ilk 11 başlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vazgeçtim kalsınMertens yerine değerlendirilmeli dicem de değerlendirilmiyor işte
O yüzden kiralık gitse daha iyi olacak sanırım. Gitsin gözümüzün önünde bi yere düzenli oynasın
Biz de Ansu Fati falan kiralayalım
Eyube kiralik gider diyordum ama o da olmadı.Halil dervişoğlu gibi maça uyanıp gelmiş ruh halini bırakmalı. bir yeteneği var ama sahadaki duruşunu düzeltmeli. sonrasında oynayacağı bir takıma gidip gelişimini sürdürmeli.
Yabancı sayılma saçmalığı yüzünden almıyorlar sanırım. yoksa yusufu kiralık olarak almak isteyecek çok takım olurdu ligde.Eyube kiralik gider diyordum ama o da olmadı.
Evet tekrarlayalım.Şu anda forma şansı bulmayı kesinlikle hak ediyor.
Mücadelesi bence çok güzeldi.surekli pozisyon aradı ve kovaladı. Valla hakkını yeme bu maçta renktaş,çocuk çok iyiydi.2 net kaçırdı,2 asist yaptı,1 gol attı nasıl mücadele etmemiş olabilir.Boluya karşı şunları yaptı diye abartmayalım. Mücadele yok bişey yok Morata çok şık getirdi mesela pası atsa karşı karşıya bırakacak kaleye vuruyor bu arkadaş
Kontenjan harcanacak bi adam değil
Mücadelesi bence çok güzeldi.surekli pozisyon aradı ve kovaladı. Valla hakkını yeme bu maçta renktaş,çocuk çok iyiydi.2 net kaçırdı,2 asist yaptı,1 gol attı nasıl mücadele etmemiş olabilir.