#30 Yusuf Demir

Mertens yerine değerlendirilmeli dicem de değerlendirilmiyor işte

O yüzden kiralık gitse daha iyi olacak sanırım. Gitsin gözümüzün önünde bi yere düzenli oynasın

Biz de Ansu Fati falan kiralayalım

Mertens yerine değerlendirilmeli dicem de değerlendirilmiyor işte

O yüzden kiralık gitse daha iyi olacak sanırım. Gitsin gözümüzün önünde bi yere düzenli oynasın

Biz de Ansu Fati falan kiralayalım
Vazgeçtim kalsın

OB transfer falan hak etmiyor

Bunu oynatacaksın Mertens yerine OB

Halil dervişoğlu gibi maça uyanıp gelmiş ruh halini bırakmalı. bir yeteneği var ama sahadaki duruşunu düzeltmeli. sonrasında oynayacağı bir takıma gidip gelişimini sürdürmeli.

Halil dervişoğlu gibi maça uyanıp gelmiş ruh halini bırakmalı. bir yeteneği var ama sahadaki duruşunu düzeltmeli. sonrasında oynayacağı bir takıma gidip gelişimini sürdürmeli.
Eyube kiralik gider diyordum ama o da olmadı.

Avrupa ligi listesinde de var boşa çıkarmaya gerek yok

şekil gol atacam diye basit golleri kacırıyor

1 gol 2 asist

2 net golü de kaçırdı

Kanat neyse de ortada çok beğendim

Süre alamaması muht mental mevzularla alakalı, her türlü iş yapar çünkü

Boluya karşı şunları yaptı diye abartmayalım. Mücadele yok bişey yok Morata çok şık getirdi mesela pası atsa karşı karşıya bırakacak kaleye vuruyor bu arkadaş

Kontenjan harcanacak bi adam değil

1 sezon 30 maç oynacağı kulübe kiralasak seneye 10 no hazır.

Yetenekli bir sporcu işde yapabilir süre verilince ama oynamıyor. 2.seçenek değerlendirilmeli o vakit Kurtulma kiraligi yerine oynayacagi bir yere kiralayip gözler üstünde olmalı gelişimi için.

Boluya karşı şunları yaptı diye abartmayalım. Mücadele yok bişey yok Morata çok şık getirdi mesela pası atsa karşı karşıya bırakacak kaleye vuruyor bu arkadaş

Kontenjan harcanacak bi adam değil
Mücadelesi bence çok güzeldi.surekli pozisyon aradı ve kovaladı. Valla hakkını yeme bu maçta renktaş,çocuk çok iyiydi.2 net kaçırdı,2 asist yaptı,1 gol attı nasıl mücadele etmemiş olabilir.

Eyüp veya düzgün bir takım oynatma garantisiyle kiralık alsın artık ne olacağını anlayalım. Bu şekilde yerinde sayıyoruz, yabancı sayılması ayrı bir dert.

Geri
Üst Alt