#30 Yusuf Demir

Omer Bayram icin diyordum nasil bizde oynuyor diye ozur diliyorum bunun yaninda Maradona kalir.

Artık antrenmana bile çıkma, jübileni hazırla!!

Futbolu bırakmış bu çocuk. bizden ayrılsa büyük ihtimalle avusturya 2 ligine falan gider.

Hakikaten ya Ömer Bayram'ın bile bu takıma bir katkısı, olumlu işleri olmuştur. Bir oyuncunun bir tane olumlu işi olmaz mı? Yazık buna verilen paraya.

Devre arası sözleşmesi feshedilmeli ama ben bugun Yusuf'tan once Gabriel Sara'yi isliklardim.

2000'li yılların bireysel performanslarını ''kötü'' olanlarını sıralasak bugün ilk 3 e girerdi sanırım. O kadar kötüydü ki G.Birliği oyuncusu olsa bu kadar faydalı olmazdı rakibe.

Keşke beni alsalardı kadroya bunun yerine. Valla hiç fark etmezdi. 51 yaşındayım ve düzenli olarak alkol tüketirim. Bunun verdiği katıyı minimum verirdim. En azından sohbetim fena değildir. Oyuncuları eğlendirirdim... Yazık oldu bana ve Galatasarayın parasına

Kariyerleri benzer olacak sende Orkan'a rakip olma git Kebapçı aç.

İcardi'nin fiziksel durumuna rağmen "ben olsam" diye yorum yapmamıştım. İlk defa bir futbolcu için ben girsem daha çok iş yapardım dedim. En azından haftanın 4-5 günü crossfit yapıyorum, 1.80 boyunda 86 kiloyum. En azından girdiğimde bi 30 dk omuz omuza boğuşarak birilerini yerdim sahada.

Zam istiyormuş bi de bu arkadaş. Olm bu çocuk fanusta falan büyümüş heralde dış dünya ile alakası yok kendini topçu falan sanıyor.

Kocaman bir balon.

İcardi'nin fiziksel durumuna rağmen "ben olsam" diye yorum yapmamıştım. İlk defa bir futbolcu için ben girsem daha çok iş yapardım dedim. En azından haftanın 4-5 günü crossfit yapıyorum, 1.80 boyunda 86 kiloyum. En azından girdiğimde bi 30 dk omuz omuza boğuşarak birilerini yerdim sahada.
Muhtemelen aynı anda ve aynı pozisyonda aynı şeyi düşündük Nedimim

Galatasaray tarihinde Fiyat-Performans açısından Tarık Çamdal'a rakip olabilecek tek adam benim gözümde.

Geri
Üst Alt