#30 Yusuf Demir

Ben bunu postalayın derke kenarda fazlalık görünsün diye tutanlar bunun da hesabını vermeli.
Yerine herhangi bir sadece koşu atabilen kavruk 20li yaşlarında eleman olsa 2 tane falan gol atıp en az 2 sakatlığı engellerdi.

Şunu kadro dışı bırakın bari içimiz soğusun bir nebze ya şiştik arkadaş

Bu abiyi yabancı sayısı fazla gözüksün diye tuttu Okan buruk herhalde

Illa birisinin yabanci kontnejani yemesini istiyorsaniz ben yiyim.. 😌

Hic degilse ben Cimbomluyum , gicik kaptiklariniza KIC ATAR, iflahlarini keserim defansta..!

Barcelona formasi giymis olmasi inanilmaz garip geliyor.

Matrixte bug

Sizce Okan Burukun bu tembel kardesimizle sikintisi neydi? Yanlis hatirlamiyorsam ilk sezon bir tartisma var haberleri cikmisti sonraki sezon kiralik gitti ve geri döndü sonrada kadromuzda bügüne dek kaldi, ara sira cok az da olsa oynama firsati yakaladi ve basarisiz oldu benim anlamadigim konu. gözünün önündeki oyuncu bu, hic bir ise yaramiyor neden takimda tuttu Okan Buruku bunu?

Sıkça benzetme yapılarak Emre Mor' a bile haksızlık ediliyor. Onda kaç tane kulüp ışık görüp yatırım yaptı; zaman zaman maçların belli bölümlerinde de olsa çarpıcı sekanslar izlettiği oldu. Bunu bizden başka yatırıma değer gören kulüp çıkmadı; Alemin akıllısı biziz ya!..

Ahahahahahaha knk yemin ediyorum sayanede yüzüm ilk defa güldü bu aksam. Senden başka kimse uplamazdi bu basligi
Tam bir aptal çünkü, aptal olduğunu söylediğinde de ergenler gibi ağlayıp kaçıyor. Şunun son attığı mesajlara biri hayrına baksın ya, papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor. Dünyanın en boş adamı.

Kalan tüm maaşını 1 euroluk bozuk paralar olarak evinin önüne kamyonla yığalım

Jelert mi daha kötü transfer Yusuf mu
Ben Yusuf diyorum. Bu çocuğun iyi oynadığı 15dk bile hatırlamıyorum

10 milyonluk kazık sağ olsun alan için

Halen takımda mı ?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adelen mi atiyo ne oluyo çık oyundan

Seni görmeye katlanamıyorum

Furkanin adananın süresini çalamazsn defol

Geri
Üst Alt