Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç unutmam. Ilık bir son bahar gecesiydi. Vermediğin 1 puan yüzünden ilk 3'ten olmuştum. O gün bugündür hamdolsun puan vermiyorum sana.
tahminlerime gore yine son 5te yer alirim
Şarkını tespit ettim, Alpay. Boşuna felsefe yapma. Değil puan, zırnık koklatmam.
Tahminim doğru ise şarkın güzel aslında, ama düşük alması muhtemel.
Sanırım gelmiş geçmiş tahmini en kolay şarkı olabilir ....Ben hiç şarkı tespiti yapamadım bu sefer, bir tek Murat' ın şarkısını tahmin ediyorum.
Sanırım gelmiş geçmiş tahmini en kolay şarkı olabilir ....
Ben hiç şarkı tespiti yapamadım bu sefer, bir tek Murat' ın şarkısını tahmin ediyorum.
ipucu ver bakalim dogru mu tahmin etmissin
Senin şarkını da az çok tahmin edebiliyorum abi. Ama hangisi diye iki şarkının arasında kaldım. Birine puan verdim, diğerine vermedim. Umarım puan verdiğim senin şarkındır.![]()
Aslında ters köşe yaptım ama mutlak birinci olacağımı hisseden derin yapılanma Tolga'yı kullanarak şarkımı sansüre toslattı , bende uğraşmadan sevdiğim aklımdaki başka bir şarkıyı gönderdim ,Hep söylüyorum sana senin şarkılarını tespit etmek çok kolay oluyor, bu sefer ters köşeye yatırmadıysan bariz belliydi gene.
Aslında ters köşe yaptım ama mutlak birinci olacağımı hisseden derin yapılanma Tolga'yı kullanarak şarkımı sansüre toslattı , bende uğraşmadan sevdiğim aklımdaki başka bir şarkıyı gönderdim ,
ama yıl olmuş 2015 sansüre uğruyoruz .....:38573:ley: