32. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Özer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahminlerime gore yine son 5te yer alirim

Gecen ay yana yakila aradigim ve forumdan birinin yardimi ile buldugum bir sarki var listede. O mu katildi acaba :D 3-4 favorim var ama o kazairsa sevinirim.

B.Arda Aycan abinin ve Alpay'ın şarkılarını tahmin ediyorum , eğer yanılmamışsam birine 12 verdim diğerine SIFIR

Ceyhunun sarkisini tahmin ettim hakettigini aldi

Nasıl tahmin ediyonuz şu şarkıları ? 32 yarışmanın 25'inde varımdır ama hala tahmin yeteneği yok.

bu carbon carousel cok random bi grup lakin daha once tarafimca duzenlenen hayrockvision yarismasinda da karsima cikmisti

Bu arada 12 verdiğim şarkıyı gönderme ihtimali bulunan 4 kişi var eski kurtlardan

Ben hiç şarkı tespiti yapamadım bu sefer, bir tek Murat' ın şarkısını tahmin ediyorum.

Senin şarkını da az çok tahmin edebiliyorum abi. Ama hangisi diye iki şarkının arasında kaldım. Birine puan verdim, diğerine vermedim. Umarım puan verdiğim senin şarkındır. :)

Senin şarkını da az çok tahmin edebiliyorum abi. Ama hangisi diye iki şarkının arasında kaldım. Birine puan verdim, diğerine vermedim. Umarım puan verdiğim senin şarkındır. :)

Murat' a söylüyorum ama benimkiler de az çok tahmin ediliyor işin doğrusu. Bir tek More Than Words ile katıldığımda tahmin eden çıkmamıştı. O da rezil rüsva olmuştu zaten. :)

Hep söylüyorum sana senin şarkılarını tespit etmek çok kolay oluyor, bu sefer ters köşeye yatırmadıysan bariz belliydi gene.
Aslında ters köşe yaptım ama mutlak birinci olacağımı hisseden derin yapılanma Tolga'yı kullanarak şarkımı sansüre toslattı , bende uğraşmadan sevdiğim aklımdaki başka bir şarkıyı gönderdim ,
ama yıl olmuş 2015 sansüre uğruyoruz .....:38573::oley:

Aslında ters köşe yaptım ama mutlak birinci olacağımı hisseden derin yapılanma Tolga'yı kullanarak şarkımı sansüre toslattı , bende uğraşmadan sevdiğim aklımdaki başka bir şarkıyı gönderdim ,
ama yıl olmuş 2015 sansüre uğruyoruz .....:38573::oley:

Yasaklı mıydı? Yoksa pişti m?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt