öncelikle şunu söyleyelim sadece transfermarkt bilgilerine bakarak sadece ön libero oynuyor demek yanlış olur. evet u19 milli takımımızda ön libero oynadı fakat orta sahada bir ön liberonun yanında rahatça oynayabilecek bir oyuncu. defansif özelliklerinin yanı sıra defans arkasına attığı toplar ve oyunu çizgilere tek topla iyi açabilen bir oyuncu. uzun pas kalitesi u19 akdeniz oyunlarında bana göre en dikkat çeken özelliğiydi. ayrıca akdeniz oyunlarında ön libero oynamasına rağmen ileri sürpriz çıkışlar yapmıştı . daha önce bana buradan özel mesaj yolu ile ulaşan birkaç arkadaşa da en çok beklentim olan 5 oyuncu içinde olduğunu söylemiştim akademide. şu anda süper lig temposunu hemen kaldırabileceğini beklemek biraz hayal perestlik olur. bildiğiniz gibi a takımımız akhisar ve son kayseri maçlarında 18 kişilik kadroyu tamamlayamadı bu gibi maçlarda kadroya alınıp maçların ilerleyen bölümünde değerlendirilebilir. a takım ile idman yapması ona çok şey katacaktır düşüncesindeyim. şimdilik bu kadar.