#32 İbrahim Coşkun

ön libero için boyu küçük gibi geldi bana ama fiziği iyiydi yaşıtlarının arasında çok farkı yoktu. benim izlediğim maçlarda gördüğüm en büyük eksiklik oyun içinde devamlılığı olmaması geldi. ön libero oynayan biri için büyük sorun olabilir sanki.

Gargano :D

Fransadan getirilen cocuksa gercekten potansiyelli kral bi adam

altyapısı iyi muhtemelen..gökay akpınar abi gelip bişeyler söyler hakkında...o ne derse doğrudur.

öncelikle şunu söyleyelim sadece transfermarkt bilgilerine bakarak sadece ön libero oynuyor demek yanlış olur. evet u19 milli takımımızda ön libero oynadı fakat orta sahada bir ön liberonun yanında rahatça oynayabilecek bir oyuncu. defansif özelliklerinin yanı sıra defans arkasına attığı toplar ve oyunu çizgilere tek topla iyi açabilen bir oyuncu. uzun pas kalitesi u19 akdeniz oyunlarında bana göre en dikkat çeken özelliğiydi. ayrıca akdeniz oyunlarında ön libero oynamasına rağmen ileri sürpriz çıkışlar yapmıştı . daha önce bana buradan özel mesaj yolu ile ulaşan birkaç arkadaşa da en çok beklentim olan 5 oyuncu içinde olduğunu söylemiştim akademide. şu anda süper lig temposunu hemen kaldırabileceğini beklemek biraz hayal perestlik olur. bildiğiniz gibi a takımımız akhisar ve son kayseri maçlarında 18 kişilik kadroyu tamamlayamadı bu gibi maçlarda kadroya alınıp maçların ilerleyen bölümünde değerlendirilebilir. a takım ile idman yapması ona çok şey katacaktır düşüncesindeyim. şimdilik bu kadar.

öncelikle şunu söyleyelim sadece transfermarkt bilgilerine bakarak sadece ön libero oynuyor demek yanlış olur. evet u19 milli takımımızda ön libero oynadı fakat orta sahada bir ön liberonun yanında rahatça oynayabilecek bir oyuncu. defansif özelliklerinin yanı sıra defans arkasına attığı toplar ve oyunu çizgilere tek topla iyi açabilen bir oyuncu. uzun pas kalitesi u19 akdeniz oyunlarında bana göre en dikkat çeken özelliğiydi. ayrıca akdeniz oyunlarında ön libero oynamasına rağmen ileri sürpriz çıkışlar yapmıştı . daha önce bana buradan özel mesaj yolu ile ulaşan birkaç arkadaşa da en çok beklentim olan 5 oyuncu içinde olduğunu söylemiştim akademide. şu anda süper lig temposunu hemen kaldırabileceğini beklemek biraz hayal perestlik olur. bildiğiniz gibi a takımımız akhisar ve son kayseri maçlarında 18 kişilik kadroyu tamamlayamadı bu gibi maçlarda kadroya alınıp maçların ilerleyen bölümünde değerlendirilebilir. a takım ile idman yapması ona çok şey katacaktır düşüncesindeyim. şimdilik bu kadar.

biraz melo yu hatirlatiyor yazina bakarsak.

ofansif özellikleri olarak benziyor fakat bana göre melo gibi tam bir ön libero değil.

hm press özelikleri iyimis deniliyor. savunmasi yani fena degildir o durumda. meloda bence tam ön libero degil. daha cok özelikli bir oyuncu melo ayni tarif ettigin bu cocuk gibi.

hakan çalhanoglu nuri şahin arası bişi

Bu cocukta is var gibi

Mancini'nin genclere de onem vermesi cok hos

yav bişi çıkıcağı yok. Adam en azından kadro dolsun göreyim diye çıkarmış.

yoklukdan dursun elimin altında diyor.

Sadece türkiye kupası maçlarında oynar.

Lig maçlarınd oynatmak intihar olur.

Zaten ben olsam yönetim ve teknik direktör olarak türkiye kupasından ilk elenirim.

Tenekeden bir farkı olmadıgı gibi üstüne üstlük zaten 2 kulvarda yarısırken bu eksik kadroyla birde türkiye kupasına hiç gerek yok...

Kazansan ne olacak ?

Hangimiz türkiye kupasını aldık diye heyecanlanırız bu saatten sonra ?

Şu sene bize ayakbağından başka bişi olmaz.

Eleniriz inşallah

u19da izlemiştim.bizim takımda göze çarpan isimlerdendi

1452249_631175720274460_2126883194_n.jpg

250062180.jpg

Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak ya. İzleyelim bi İbrahim'i.. Pişsin o da..

Geri
Üst Alt