#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Sadece 3 hafta yok çok güzel bir haber.

Ya JO sakatlanırsa'' gibilerinden konu açan bir arkadaş vardı. :) Onu forumun medyumu ilan edip, süresiz MYC almasını istiyorum. :D

Sakat Kewell oynar artık ah be yönetim bir tane yerli forvet daha alamadın!

Bu sakatlıklar ile artık seneye Uefayada zor gideriz.

Kayseri ve Antalya maçını atlatırsak BJK maçına yetişir heralde:(

Yandık yaw. Forvetsiz kaldı takım.Bu ne şanssızlık.Ulusal Kurtuluş savaşındaki orduya benzedik. Allahım sabır...

Yetişse ne olacak hazır değildi herif,sakatlanmadan en az bir 10 maç temposunda kendine gelirdi,şimdi 1 ay boşa geçecek.Gelecek hiç hazır değilken bir kasap daha çıkacak! Ben Jo'yu daha güçlü bir oyuncu olarak biliyordum.Kötü sakatlandı tabiki ama 3 haftalık ne varmış merak ediyorum!

bu kadar tarihte sakatlık olan takım heralde biziz hayatında hiç sakatlanmamış adam bile bize geldimi sakatlanır bu nedir ya fenerde niye bu kadar sakatlık olmaz yaa sinir oldum bu sakatlıklara şimdi ne yapacağız allah bilir adamı 4 ay oynasın diye aldk 3 hafta yok o 3 hafta daha da uzar bu sağlık ekibiyle sabriye 3 hafta dediler adamı 1 aydır adını duyan yok bu ne yaa:mad:

Artık Rijkaard Keitayı affeder herhalde Giovanniden ve Ardadan da forvet falan olmaz. Benim adayım Elano

Kayseri ve Beşiktaş maçlarında yok,sağlık ekibinin katkılarınıda düşünürsek Kasımpaşa maçınada yetişemez.

En erken Eskişehir deplasmanına yetişir.

Galatasarayımızın Brezilyalı yıldızı Jo'dan kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı takımımızın Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Jo'nun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kulübümüzden yapılan açıklama şöyle:

"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu Joao Silva'nın (Jo) Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında sol ayak bileğine aldığı darbeye bağlı sakatlığının tedavisinin en az 3 hafta süreceği öngörülmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

Galatasaray Futbol A.Ş.

Kaynak: Webaslan.com

Birde en az 3 hafta..!

bizim sağlık ekibimizle barosla birlikte döner artık

adam zaten kiralık 3 hafta yoks agitsin geri ..

Bizim sağlık ekibine acil gitmem lazım. Şimdi rapor alsam 3 ay verirler acayip gribim iyi olur :D Bu arada bu sene bişey beklemeyin derim. Artık lig bitti bence

Bizim sağlık ekibine acil gitmem lazım. Şimdi rapor alsam 3 ay verirler acayip gribim iyi olur :D Bu arada bu sene bişey beklemeyin derim. Artık lig bitti bence

İlk 2 cümlene çok güldüm :) Sonraki cümlene katılmıyorum tabikide. :omg:

Geri
Üst Alt