#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

3 4 hafta bekliycez nolcak... alışığız zaten :badwords:

Ben böyle bir şey görmedim.Çok yanlış transfer politikası izledi yönetim,İnsallah geçen seneki gibi olmaz.

Ben böyle bir şey görmedim.Çok yanlış transfer politikası izledi yönetim,İnsallah geçen seneki gibi olmaz.

Katılıyorum.Jo iyi oyuncudur ama bize alışması için oynaması lazım.Sanki gelecek sezonlar için yapılmış bir transfer gibi geldi.Gio da aynı şekilde. :(

sağlık ekibi yerine mahalledeki kırıkçı çıkıkçıların daha çok iş yapacağını düşünüyorum var bizim mahallede tombul akkız die :)

En az 3 hafta yok diyolarsa kesin 2 ay oynamaz. Baros bundan daha erken döner.

Bizim sağlık ekibibimizin gözetiminde çalışırsa en az 2 ay olmaz...Herşey üstüste geliyor,çıkar yolda yok...

Olacak iş değil. Şansın böylesi artık ya. Bir kulubün üstünde bu kadar kara bulutlarda dolaşmaz ki. Sinirden ne diyceğimi bilemiyorum.

Getirmeyeceksin kardeşim bu lige bu adamlar fazla.

Alacaksın baroni gibi adamı sen de vuracaksın kıracaksın sakatlayacaksın

Keita forvete solda arda sağda gio oynar

Gio ve Jo yerine bir tane Sercan'ı alsaydık adam akıllı. Nonda da takımda kalmış olurdu ama birazda şans işi bu transfer. Neyse artık yapacak bir şey yok. Umarım bir an önce iyileşir.

Olacakları kestirmek zor değil

Kayserspor maçı ardından:

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu Arda Turan’ın Kayserispor karşılaşmasının ikinci yarısında sağ ayak bileğine aldığı darbeye bağlı sakatlığının tedavisinin en az 4 hafta süreceği öngörülmektedir.

Aynı karşılaşmanın ikinci yarısında Abdul Kader Keita'nın Sol uyluk kemiği darbeye bağlı ödem oluşması sebebiyle tedavisinin 3 hafta süreceği öngörülmektedir

Ayrıca oyuncumuz Caner Erkin'in durumu yapılacak tetkikler sonrası belli olacaktır

Sağlık kurulu'nda görevli kadın personeller 3 numara şişlerle örgü örmekte ,Erkek grubu ise çekirdek çitliyip okey oynamaya devam etmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

nasıl bir şanstır ya bu adam çıktığı 2. ilk 11 maçında sakatlanıyor ve 3 hafta yok...

bu nasıl bir iştir...

Buna halk arasında cenabetlik deniyor :D

gecmis olsun daha geleli kac gun oldu onuda revire gonderdik

Geri
Üst Alt