#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Ne bizimkiler Jo`u iyi taniyor, nede Jo bizimkileri. Bu yüzden 2-3 süper gol pozisyonlardan olduk. Ama adami baya begeniyorum. Uzun boylu olmasina ragmen tekniknigi var, sut cekiyor vsvs. Oyun zekasi, hizli düsünmesi ve hava toplarda da faydali olmasi diger artilari.

Ayrica ceza sahamiza kadar bile geliyor gerektiginde topu almak icin.

hele bi sampiyon olalim sampiyonlar ligine kalalim

gioyuda aliriz caneride joyuda ;)

alınmalı keşke alınabilse takıma alıştıkça daha çok işler yapacak çok açık bir şekilde gözüken o

Geldiğinde de söylemiştim bu çocuk Baros'tan kesinlikle daha teknik ve daha yetenekli bir oyuncu.Ama sezon sonu kalacağını pek sanmıyorum.

En çok da Baros'la yan yana nasıl olurdu acaba diye hayal ediyorum.Rakip defansa resmen tecavüz eder bunlar be:D

herşeyi geçtim sahada duruşu farklı jo nun.

Jo'nun opsiyonu alınmak istenirse ve o da kalmak isterse kesinlikle para sorun olmaz.Araplar 3'ün 5'in lafını yapmazlar.Kesinlikle alınmalı bonservisi.Müthiş bir oyuncu.

Bonservisi alınmalı. Tam aradığımız yedek forvet :)

Baros ve jo lüx kacar gelecek sezon ikisinin kalıcagına inanmıyorum ya talibi cıkar iyi bir fiyata satarız barosu jonun opsiyonunu kullanırız yada 5-6 ayla yetiniriz anarız joyu

kesin kalmali belki bir sene daha kiralariz buda olabilir insallah kalir

Ama su var tff seneye yabancı kuralıyla ilgili bişeyler yapabilir o zaman neden olmasın

Tek forvete daha yatkın bir oyuncu Jo.

Baros bu kadar top saklayamaz.

Lüks müks diyoruz da, TD lerimiz Neeskens ve Rjkaard... Sahya bakinca Dunganin en sevdigi futbolcu elano dur, hep derki Elano dünyanin en zeki futbolcusu dur diye, ve artik bir avrupali Brezilya yaratmaya, kosan mücadele eden bir Brezilya.

Sonra dünyanin en sempatik futbolcusu Harry Kewell, Popescu dan sonra belki en iyi defans oyuncumuz Lucas Neil, Forvete Milan Baros, Süper Adam Abdul Kader Keita, bide Jo ve Gio eklerseniz bakin bi...

hepsinin bi özelligi var, hepsi bizde ikinci baharini yasiyor, ve herkes cok mutlu.

Lucas Neil, Everton da oynamiyor du (niye anlamam bile)

Harry Kewell geldi, ne kadar mutlu oldu ve oynamaya basladi, Avrustralya Milli TD bile dedi, cok iyi bir secenek oldu onun icin, yeni bir dogus.

Elano, Man City de oynamiyor du, ve Elano önce Dungayalan konusmustu gidiyim mi diye, dedi orda oynayacaksan, git. Ve brezilada ilk 11 banko.

Abdul Kader Keita, Lyon da pek oynamadi ve cok hssaz bir oyuncu, Rjkaard biliyor ve bak adam süper oynuyor.

Baros zaten lyon dan geldi bize, ve süper, oda mutlu bizde.

Jo, top oynuor, belki bu maclan Dünya Kupasina bile gider...

Gio top gördü...

Bana göre imkansiz degil, zaten biz Rotasyon oynuyorz

Leo-Neill-Elano-santos-Jo-Baros-Kewell-Keita

Bunların hepsinin sakat olmadıgı zaman nasıl bir 11 cıkarıcaksın? Nasıl idare ediceksin ayrıca bu oyuncular zamanında oynamdıkları icin bize geldi burdada oynamazlarsa hır cıkarırlar benim lüxden kastım bir bu birde yabancı sınırı oldugu bi ligde 2 tane yıldız forvet bulundurup 2 side yabancı olup birini paso yedek bırakamazsın

Barosa talip cıkar satıp para kazanırsak jonun opsiyonu alınsa yedekde 2 tane türk forvet olursa ben barosun satıldıgına üzülmem

Bu sene için konuşuyorum.Jo,Baroş,Keita,Arda,Kewell bu beşliyi aynı anda görmek için sabırsızlanıyorum :o

O besli zannetmiyorumki bi macta oynasın hocam yani sen daha cok beklersin:)

sakatların gectigini farzedersk ideal 11

Leo--sabri--güngör-neil--balta--M.topal--Elano--arda--kewel-keita-baros

burda senin icin birde ardayı ortasahaya cektim he bu kıyagımıda unutma:)

Geri
Üst Alt