#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Mehmet renkdas, ayni maci izlememissiz herhalde. Jo gayet güzel oynadi!

baroş kadar iyi değğil baroş tan tek + sı top tutabilmesi oda önemli bi özellik ama baroş farklı çok hızlı çıkıyoruz dikine oynuyor yenik olsakta heran gol atabileceğiz hissi oluyor. keşke baroş top tutabilse :)

Dogruyu söylemek gerekirse simdiye kadar izledigim Jo'yu Baros'a degismem. Mac eksikligine veriyorum ama kendisinden daha iyi bir performans bekliyorum.

Jo'yu boyuna posuna bakıp pivot santrafor sananlar mı var?

o penaltı atışı bile classını belli ediyor . nondanın kacırdıgı penaltıdan sonra:D

jo forvet arkası da oynayabilir,çok farklı meziyetleri olan bir oyuncu...nonda monaco da iken çok beğenip ''şöyle adamlar olmalı ki takımda'' demiştim hayıflanarak,yıllar sonra posası geldi yine iş yaptı...jo yu da csk da izleyip ''ne ilginç bir stil,bizde olsa kimbilir neler yapardı'' diye düşünmüştüm,adam 23 yaşında bizde şimdi;adapte olamadan sakatlık geçirdi,fizik olarak daha iyi duruma gelir,sorunlu adam moduna girmezse kariyerine sağlam bir cila çeker diye düşünüyorum.keşke makul bir opsiyon rakamı alınabilseydi city den...illa tek forvet için bir tercih yapılacaksa da jo yu kesinlikle baros a tercih ederim.tabi rakibe göre fırlak bir forvet istendiğinde baros oynar,çok top kaybı yapsa da...

Merhaba arkadaslar, ben foruma yeni katildim sayilir, hep okuyordum fakat bu ilk mesajim:)

JO gercekten faydali oynadi, ben sahsen kendisini begeniyorum ve potansiyelinin daha fazla oldugunu dusunuyorum. Daha da iyi olacak kanisindayim, umarim sezon sonu uygun bir fiyata alabiliriz cunku seneye cok isimize yarayabilir.

sergen e ilk defa katılıyorum gibi mutlaka ilerde yararı oluyor gol atıyor goller attırıyor ama gezgin forvet tek forvet değil kanatlara daha çok gidiyor. anelka ,ibrahimoviç gibi yanında baroş gibi dikine içeri oynayan adamla oynasa daha yararlı olur bence :)

o penaltı atışı bile classını belli ediyor . nondanın kacırdıgı penaltıdan sonra:D

1) O kaçan penaltı Nonda'nın kaçırdığı ilk penaltıdır.

2) Kullandığı penaltıların %98'inde kaleciyi ters köşeye yatırmıştır.

3) Nonda belki 15 belki daha fazla sayıda penaltı kullanmıştır ;)

Bu yazdıklarım Nonda'yı övmek için değil sadece bilgi vermek içindir. Sonra Nonda Jo kıyaslaması yapıyorsun demeyim :)

Yalnız Jonun bitiriciliği berbat.Hazır olmaması buna bir nedenmi bilmiyorum ama cidden

Barostan bile kötü bitiriciliği.Denizli maçında kaçırdığı bir gol vardı yürüyerek çalım atmıştı sonra kalecinin üstüne vurmuştu hatta golde bile ilk pozisyonda atamamıştı 2.vuruşunda atmıştı.Pazar günüde Son dakikalarda keitanın pasında acayip bir gol kaçırdı.Ama onun dışımda bütün özellikler var Joda.

Jo ,iyi futbolcu,ama istenen parayi veremeyiz!

Yalnız Jonun bitiriciliği berbat.Hazır olmaması buna bir nedenmi bilmiyorum ama cidden

Barostan bile kötü bitiriciliği.Denizli maçında kaçırdığı bir gol vardı yürüyerek çalım atmıştı sonra kalecinin üstüne vurmuştu hatta golde bile ilk pozisyonda atamamıştı 2.vuruşunda atmıştı.Pazar günüde Son dakikalarda keitanın pasında acayip bir gol kaçırdı.Ama onun dışımda bütün özellikler var Joda.

O Pozisyonda kalecinin ayağına çarptı sonra Jo'nun ayağına çarpıp avuta gitti,biraz şansızlık var,yoksa kaleciyi geçiyordu.

Bence Bir şekilde bonservisi alınmalı.Kendiside kalmak istiyorsa uygun olur bence.

Gio için daha kazarsızım.

Kewell ve Leo dan biri de feda edilip iyi bir oyun kurucu ve kaliteli Türk oyuncular alınıp takım bütünlüğünü yakalarız bence...

Zaten mükemmel olsa bitiriciliği biz alamazdık bu futbolcuyu, ama berbat da değil yani olması gereken düzeyde, ayrıca bir maçta karar veremessin bitiriciliğine.

Bu adamın stili çok hoşuma gidiyor.Nerde durup nereye kaçacağını çok iyi biliyor.

Gol atmasa bile varlığı yetecek her an asist yapabilir.

Herkes niye bonseris konusuna takılmış anlamış değilim.

Önümüzde ki sezon almak zorunda değiliz ki. Alamıyorsak aynı şekilde 1 sene daha kiralayabiliriz.

Yabancı oyuncuları genelde yerlilerden ayıran ve kaliteyi hissettiren nokta topsuz alanda oyuncunun neler yaptığıdır. Bu konuda Jo gerçekten iyi.

Ekli dosyalar

• sport-graphics-2008_700332a.webp
    sport-graphics-2008_700332a.webp
    20 KB · Görüntüleme: 174
  • jo_ap.webp
    jo_ap.webp
    20 KB · Görüntüleme: 293
  • jocska_628925.webp
    jocska_628925.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 169
  • 106027.webp
    106027.webp