#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Rıdvan'ın yorumu kendi düşüncesidir. Herkesin kendine ait düşüncesi olması gerekir. Gaza gelmeye lüzum yok. Bu adamın yapısı gereği çok süratli, çok çevik olması zaten mümkün değil. Bence çok kaliteli bir futbolcu.

Kaliteli bir futbolcu. Dün iyi gözükmese de eleştiremem.

Jo ağır mı ? Yok artık her uzun boylu futbolcuyuda ağır gibi düşünmeyin :)

Dün herkes Jo kadar çırpınsaydı maçı alırdık.

Son vuruşları gerçekten berbat yahu.Baros'a diyorsunuz ama Baros'danda kötü son vuruşları.

Son vuruşları gerçekten berbat yahu.Baros'a diyorsunuz ama Baros'danda kötü son vuruşları.

Eee. Ne demeye çalışıyorsun? Gitsin yani o zaman. :rolleyes:

Bitirici bir oyuncu olmadığını herkes konuşuyordu burada. İyi yönlerine bak bir de. Bardağın dolu tarafını gör. En az Baros kadar kalitesi olan bir oyuncu Jo.

Eee. Ne demeye çalışıyorsun? Gitsin yani o zaman. :rolleyes:

Bitirici bir oyuncu olmadığını herkes konuşuyordu burada. İyi yönlerine bak bir de. Bardağın dolu tarafını gör. En az Baros kadar kalitesi olan bir oyuncu Jo.

Ne alakası var olm :D

gitsinmi dedim öncedende demiştim Jonun son vuruşları berbat diye diğer özelliklerine diyecek bişi yok zaten.Ama son vuruşlar harbiden çok kötü.

Ne alakası var olm :D

gitsinmi dedim öncedende demiştim Jonun son vuruşları berbat diye diğer özelliklerine diyecek bişi yok zaten.Ama son vuruşlar harbiden çok kötü.

Zaten topu topu iki şut çektiğini gördüm. Elano'nun ara pasında aşırtmayı denedi. Topun dibine fazla girip dışarı yolladı. Çok kötü vurmadı orada. Bir de ikinci yarıda sol çaprazdan vurduğu şut kalenin bayağı üstünden dışarı gitti. Orada gerçekten kötü vurmuştu.

Denizli maçında yürüyerek adam geçmişti sonra kalecini üzerine vurmuş,goldede ilk vuruşta değil 2.vuruşunda attı.Kasımpaşa maçındada son dakikalarda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondada atamamıştı bunlar aklımda kalanlar hani Baros'a diyorlarya çok kötü vuruşları diye Jo'nun son vuruşları Baros'dan daha kötü onu söylüyorum ben.

Denizli maçında yürüyerek adam geçmişti sonra kalecini üzerine vurmuş,goldede ilk vuruşta değil 2.vuruşunda attı.Kasımpaşa maçındada son dakikalarda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondada atamamıştı bunlar aklımda kalanlar hani Baros'a diyorlarya çok kötü vuruşları diye Jo'nun son vuruşları Baros'dan daha kötü onu söylüyorum ben.

İyi vuruş yapan birini bulunca bu sefer de hızını beğenmiyoruz. Bence böyle iyi. Yapımız gereği çok pozisyona girmesi gereken bir takımız. Eskişehir maçında bunu göremedik ama böyle maçlarda Jo 4-5 tane kaçırsa bile 2 tane atarak görevini yerine getirecektir. Önce forvetini gol pozisyonlarına sokacaksın ki sonra onun hakkında yorum yapasın.

Baroş bi gelsin de başka bir şey istemiyoruz şu an .:)

Baros - Jo çift forvet oynarsa tecavüz olur.

Jo'nun son vuruşları nasıl berbatmış ya anlamadım vurduğu zaman direkleri bile ağlatır bu eleman.Yeter ki kaleyi tutsun bütün maykıllar gelse çıkaramaz onun şutlarını:D

Gayet isabetli ve sert şut çeken bir arkadaş Jo.Öyle 2 maça bakarak şutları berbat dersek ohoo...

Baros-Jo cift forvet oynarsa, Elano kesik yer. 4-4-2 de asla oynayamaz Elano.

4-1-2-1-2 oynarsak öndeki ikilinin arkasında rahatlıkla oynayabilir bence...

Ben hep 2 ön liberolu orta sahayı bir lüks olarak görmüşümdür, halen de öyle görüyorum.

Bu adam pivot santrfor görevini layıkıyla yerine getiriyor.Top indiriyor,top tutuyor,alan boşaltıyor.

Barosla kıyaslamak saçmalık olur.Jo Baros kadar pozisyona girmiyor zira arkadaşları için pozisyon hazırlıyor.Baros ise kendisine hazırlanan 10 pozisyona giriyorsa 1-2 tanesini atıyor.

Hakan aslinda Baros'un hava topuna iyi cikan versiyonu. cok kosan, deplasa olan bir forvetti. ama topu saklamada asla Jo kadar iyi degildi oda. kimse boyuna posuna aldanmasin.

Bu adam pivot santrfor görevini layıkıyla yerine getiriyor.Top indiriyor,top tutuyor,alan boşaltıyor.

Barosla kıyaslamak saçmalık olur.Jo Baros kadar pozisyona girmiyor zira arkadaşları için pozisyon hazırlıyor.Baros ise kendisine hazırlanan 10 pozisyona giriyorsa 1-2 tanesini atıyor.

Jo mu pivot santrofor? CSKA'da, City'de veya Everton'da bu bonus kafalı forvet hiç dikkatini çekmedi galiba. :) Pivot santrofor falan değil kendisi. Sadece fiziki özellikleri bu tip oynamaya elverişli. Gollerinin çoğu driblingler sonucu geliyor.

Geri
Üst Alt