#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Bugun kotuydu. Oncelikle gucsuz, ayakta kalamıyor. Keita'nın 2. golde yapabildigi sey ayakta kalmaktır. Jo pivot santfor falan degil, ikinci forvet. Sol açıkta da oynayamaz, zaten sola geçti kayboldu.

Makukula ust duey bir oyuncu olmasa da gerek TSL sartları gerekse takımda top saklayabilecek, tek santfor oynayabilecek oyuncu ihtiyacını Jo'dan cok daha iyi karsılar.

Umarım sırf taraftar dudak bukecek diye Makukula'nın ustu çizilmez.

Jo Jo Jo acıldı ya Baroşla beraber daha iyi olucak herşey :)

performans olarak gerçek jo nun yarısı bile değildi ama gene çok iyi niyetli oynadı koştu çabaladı her şeyi yaptı.

Bence de elinden geleni yapmaya çalışıyor.Fena da oynamadı.

FR'nin Baros girdikten sonra Jo'yu sola çekmesi bence çift forvet düşünmediğinin göstergesi.

Her uzun boylu pivot santrafor olamaz. :)

Jo'ya pivot santrafor diyen arkadaşların futbolu ezbere yorumlayanlardan hiç bir farkı yok.Jo'ya pivot demek onu T.Andre Flo,Jan Koller,Borgetti,Toni,Vratislav Lokvenc,Ersen Martin,Anderson,Saffet Sancaklı gibi oyuncularla aynı kategoriye sokmak demektir.Oysaki Jo İbrahimoviç,Adebayor,Kanu,Mario Gomez gibi uzun boylu,teknik ve gezici bir forvet oyuncusudur.

Attığı gol akıl dolu. Herkes takip edip atamaz öyle golü. Kumaşı çok kaliteli belli.

Çok etkili olmamasına rağmen zekice golünü attı,bravo Jo!

Jo burayı okuyor herhalde sag ayagını geliştirirse cok gol atar demiştim saglı sollu koyuyor cocukları insallah opsiyon hakkımız elimizdedir sezon sonu görücez onuda artık

BIr insan bukadar mi sempatik olur ya :) parcali forma da müthis yakisti. arkadaslar Baros'a can feda. ama gercekleri görelim. Baros 29 yasina girdi ve temposu gelecek yillarda bariz bir sekilde düsecektir. zaten bir yil daha bizimle. ama Jo daha 22 yasinda ve bir kac yil sonra müthis bir golcü olacaktir. genelde Golcüler 24 den sonra bariz bir patlama yapar, 28 yasinda bunu yapanlar bile var. Jo gibi bir yildiz adayi bulmusken kaptirmak hata olur bence.

kesinikle alinmasi lazim bu daha gercek jo degil

Jo'ya pivot santrafor diyen arkadaşların futbolu ezbere yorumlayanlardan hiç bir farkı yok.Jo'ya pivot demek onu T.Andre Flo,Jan Koller,Borgetti,Toni,Vratislav Lokvenc,Ersen Martin,Anderson,Saffet Sancaklı gibi oyuncularla aynı kategoriye sokmak demektir.Oysaki Jo İbrahimoviç,Adebayor,Kanu,Mario Gomez gibi uzun boylu,teknik ve gezici bir forvet oyuncusudur.

Son zamanlarda forumda gördüğüm en doğru tespit.

Jo burayı okuyor herhalde sag ayagını geliştirirse cok gol atar demiştim saglı sollu koyuyor cocukları insallah opsiyon hakkımız elimizdedir sezon sonu görücez onuda artık

Zaten şimdiye kadar 3 golünün 2si sağ 1i sol ayakla :D

Şu anda kadar gördüğümüz Jo gelecekte göreceğimiz Jo'nun %25'i bile değil. Pivot santrafor değil ama; Ş.L., TSL, Z.T.K. gibi 3 kulvarda koşturacaksak gelecek senelerde kesinlikle takımda olması gereken bir adamdır.

Ayrıca dün soal geçtikten sonra çok fazla etkili olamadı ama yinede elinden geleni yaptı defansına yardım ett.

Cok iyi niyetli bir adama benziyor yahu. Takimin basarisi icin oynadigi cok belli oluyor. Defansa kadar gelip yardim etmesi, pres yapmasi. Sürekli hareket halinde, sürekli yer degistiriyor... Besiktasa karsi Ardaya attigi topu asist sayarsak (sivoga carpmisti, Jo cok iyi atmisti ortaya, cok sert) 2 asisti ve 2 de golü var.

Gionun ise 2 asisti var.

edit:

Cem, eyvallah, bilmiyordum.

Cok iyi niyetli bir adama benziyor yahu. Takimin basarisi icin oynadigi cok belli oluyor. Defansa kadar gelip yardim etmesi, pres yapmasi. Sürekli hareket halinde, sürekli yer degistiriyor... Besiktasa karsi Ardaya attigi topu asist sayarsak (sivoga carpmisti, Jo cok iyi atmisti ortaya, cok sert) 2 asisti ve 2 de golü var.

Gionun ise 1 asisti var, bir de penalti yaptirdi.

Penaltıda asist sayılıyor ;).

hehehe :):):):) joa alvesss sen süpersin adamım benm :):):):)

Golden sonra bir vuruşu vardı beni inanılmaz şaşırttı . Nasıl o kadar cılız bir şut çekebildi anlayamadım . Onun dışında iyiydi ama

Geri
Üst Alt