#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Galibiyet golümüz ondan gelecek :cool:
icon_rr.gif

adamın mayası tuttu. tutunca tutuyor, gio'ya maya tutmadı olmadı kan uyuşmadı deyince sallıyor oluyoruz ama fark ortada adam golünü de atıyor pasını da veriyor. gio'yu fener maçına kadar eleştirmicem trabzon-fener maçlarında beni şaşırt lütfen gio senin de uyumunu görmüş olalım lütfen koşarken ayağın kaymasın düşme, kolay paslarda hata yapma zor paslarda herkes yapıyor ona lafım yok ama leblebi gibi gitmesi gereken paslarda hata yapma. şutların kalecinin üzerine gitmesin yap bu 2 maç bir şeyler göster kendini bu 2 maç şampiyonluk maçı bursayı zaten evir çevir yeneriz.

jo'ya güvenim tam son vuruş ustasıdır bana göre bugün de gösterecek bunu.

bu reklama da ayrı uyuz oldum birader ya. bekledim bekledim her biri için acaba ayrı ayrı mı çekmişler diye ama hiç denk gelmedi. niye lugano? neden merkezde lugano var, fener var? diğerleri 3 lü yanyana gibi lanse ediliş de lugano ayrı, reklamın merkezi fenerbahçe böyle şeyleri neden düşünmüyolar. ben mi paranoyak düşünüyorum?

Dün gece yatağıma yattım. Rüya gibi bişey gördüm ama rüya değildi. Çünkü uyanıktım.Ama gözlerim kapalı Fener derbisini 2-1 kazanıyormuşuz. Gollerden birisini na bu çocuk atıyormuş. Birisini de keita. Fenerin golü de lugano atıyormuş. Maçı 1-1 den getirmişiz 2-1'e . Baya baya gördüm maçı. Hadi inşallah:D

Dün gece yatağıma yattım. Rüya gibi bişey gördüm ama rüya değildi. Çünkü uyanıktım.Ama gözlerim kapalı Fener derbisini 2-1 kazanıyormuşuz. Gollerden birisini na bu çocuk atıyormuş. Birisini de keita. Fenerin golü de lugano atıyormuş. Maçı 1-1 den getirmişiz 2-1'e . Baya baya gördüm maçı. Hadi inşallah:D

Bir dk bir dk.Şimdi sana vahiy mi geldi:eek::D

bende de öyle bir anı var türkiyekupası maçı vardı fener ile o ğün zaman geçmiyor diye uyumuştum rüyamda nondanın pasında ümit karan ın golunu gördün maçı izlerken ben bunu görmüştüm diye sevinçten bağırırken herkez bana şaşkın şaşkın bakıyordu ilginç:allecto:

iyi çocuk

Ben beğeniyorum adam hem fizikli hem teknik

f.bahce macında patlamasını yapar inş

Eskiden 2-3 sene once içi bos iki yabancı oyuncu deseler biri Jo'ydu. İnşallah takımda kalmaz.

Kendisinden 10 cm kısa Song'a hava ustunlugu kuramadı, zaten en onemlısı ayakta kalamıyor ki, hızlı patlamalı(ivmeli) bir adam da degil. Rakip savunmayı ne kadar rahatsız etti, oyaladı siz degerlendirin... Aynı maçı seyretmiyoruz bence de.

60 dk sonra iyi oynadık ama biraz da Trabzon'un skoru koruma, oyunu sogutma tercihinden kaynaklanan bir durum yoksa 10-60 dk arası nerdeydik?

Kendisinden 10 cm kısa Song'a hava ustunlugu kuramadı, zaten en onemlısı ayakta kalamıyor ki, hızlı patlamalı(ivmeli) bir adam da degil. Rakip savunmayı ne kadar rahatsız etti, oyaladı siz degerlendirin... Aynı maçı seyretmiyoruz bence de.

60 dk sonra iyi oynadık ama biraz da Trabzon'un skoru koruma, oyunu sogutma tercihinden kaynaklanan bir durum yoksa 10-60 dk arası nerdeydik?

1) Kendisi pivot santrofor değil.

2) Driblingi seven bir oyuncu girdiği bütün pozisyonlar dribling sonucu oluyor.

3) Rakip savunmayla iyi boğuşuyor ama bunu yapmamalı çünkü söylediğin gibi fizik gücü üst düzey değil.

Boş dediğin adam henüz 20 yaşında İnter gibi devi 2 maçtada paramparça etti Bu kısa sürede Adebayor bekliyordun heralde sahada ?

sanırım en az 18 milyon euro bonservisi .. Etmez. iyi topçu ama bugün vasattı

Böyle adamlarin varsa sahada, yerden oynayacaksin havadan degil.

Geri
Üst Alt