Sezer AYTAÇ
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2009
- 5.160
- 0
- 1.331
Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva
Akşamada golü var .
Akşamada golü var .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gece yatağıma yattım. Rüya gibi bişey gördüm ama rüya değildi. Çünkü uyanıktım.Ama gözlerim kapalı Fener derbisini 2-1 kazanıyormuşuz. Gollerden birisini na bu çocuk atıyormuş. Birisini de keita. Fenerin golü de lugano atıyormuş. Maçı 1-1 den getirmişiz 2-1'e . Baya baya gördüm maçı. Hadi inşallah![]()
Dün gece yatağıma yattım. Rüya gibi bişey gördüm ama rüya değildi. Çünkü uyanıktım.Ama gözlerim kapalı Fener derbisini 2-1 kazanıyormuşuz. Gollerden birisini na bu çocuk atıyormuş. Birisini de keita. Fenerin golü de lugano atıyormuş. Maçı 1-1 den getirmişiz 2-1'e . Baya baya gördüm maçı. Hadi inşallah![]()
Eskiden 2-3 sene once içi bos iki yabancı oyuncu deseler biri Jo'ydu. İnşallah takımda kalmaz.
Eskiden 2-3 sene once içi bos iki yabancı oyuncu deseler biri Jo'ydu. İnşallah takımda kalmaz.
Kendisinden 10 cm kısa Song'a hava ustunlugu kuramadı, zaten en onemlısı ayakta kalamıyor ki, hızlı patlamalı(ivmeli) bir adam da degil. Rakip savunmayı ne kadar rahatsız etti, oyaladı siz degerlendirin... Aynı maçı seyretmiyoruz bence de.
60 dk sonra iyi oynadık ama biraz da Trabzon'un skoru koruma, oyunu sogutma tercihinden kaynaklanan bir durum yoksa 10-60 dk arası nerdeydik?