Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva
Yarın biz maç beklemiyoruz.
Yarın biz maç beklemiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de opsiyon olur diye dusundum, cunku Ingiliz kulupleri hayatta opsiyonsuz kiralamazlar adam. Demek bizden baska kimse istemedi ki bu sekilde verdiler adami. Belki de Brezilya kadrosuna girer DK'dan sonra piyasasi artar diye dusunduler, ya da bizimkiler fazla fiyata anlasmak istemediler.
Opsiyon olmaması saçmalıktan öte birşey değil , nasıl olur böyle bir futbolcu alınır bilmiyorum bu adam her şekilde sezon sonu gidecek ve 4 ayda kazanacağı para 2,5 3 milyon € oynasa da oynamasa da avrupa ligi maçlarında oynamaması da cabası
Opsiyon olmaması saçmalıktan öte birşey değil , nasıl olur böyle bir futbolcu alınır bilmiyorum bu adam her şekilde sezon sonu gidecek ve 4 ayda kazanacağı para 2,5 3 milyon € oynasa da oynamasa da avrupa ligi maçlarında oynamaması da cabası
Arkadaşlar bilip bilmeden konuşacağınıza bunu okuyun sonra ne yazacaksanız yazın.
https://www.gscimbom.com/forum/836929-post7093.html
FCN de okuduğum kadarıyla,biz Man. Cityli yöneticilerle konuşup aramızda hukuka dayanarak alım opsiyonu almışız.Yani gayri resmi gibi bi'şey...
Özhan Canaydın'da zaten Man City başkanını tanıyodu dimi o ayarladı![]()
FCN de okuduğum kadarıyla,biz Man. Cityli yöneticilerle konuşup aramızda hukuka dayanarak alım opsiyonu almışız.Yani gayri resmi gibi bi'şey...