#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Yarın biz maç beklemiyoruz.

Bu opsiyon işine takanlar; Everton ve M.City taraftarlarının forumlarına bir göz atsınlar.

Hiçbiri beğenmiyor Jo'yu.

M.City forumlarındaki herkes umarım satmışızdır; artık İngiltere'ye dönmez, 10 milyon veren çıkmaz diye konuşuyor.Jo için İngiltere muhtemelen bitti.Dünya kupasına katılmayacak gibi duruyor; sadece Tsl'de gözükecek. Yani Jo buraya alıştığı biz de memnun kaldığımız sürece merak etmeyin; sezon sonu için pek sorun çıkmaz.

Dert etmeyin bu opsiyon işini; ben bizde de tutmayacak diye düşünüyorum;umarım yanılırım. Sezon sonu için başarılı olursa uygun bir fiyata transfer edilir; zaten İngilizler bıkmış durumda kendisinden.

Arkadaşlar, eğer ``Sezon sonu oturulur konuşulur.´´ dendi ise, spekülasyonlara kulak asmayın. Galatasaray yönetimi düşündüğünüz aptalca hatalara düşmeyecek kadar profesyonel ve işinin ehli bir ekiptir.

Ben de opsiyon olur diye dusundum, cunku Ingiliz kulupleri hayatta opsiyonsuz kiralamazlar adam. Demek bizden baska kimse istemedi ki bu sekilde verdiler adami. Belki de Brezilya kadrosuna girer DK'dan sonra piyasasi artar diye dusunduler, ya da bizimkiler fazla fiyata anlasmak istemediler.

Ben de opsiyon olur diye dusundum, cunku Ingiliz kulupleri hayatta opsiyonsuz kiralamazlar adam. Demek bizden baska kimse istemedi ki bu sekilde verdiler adami. Belki de Brezilya kadrosuna girer DK'dan sonra piyasasi artar diye dusunduler, ya da bizimkiler fazla fiyata anlasmak istemediler.

En önemli nokta, Galatasaray sezon sonunda Jo'yu rahatça ikna edebilecek nitelikte isimlere sahip, Frank Rijkaard olumlu rapor verdikten sonra ve Jo takımda kalmak istedikten sonra, Manchester City'nin 10 milyon €'dan fazla bir miktara bize satma imkanı da kalmayacak.

Opsiyon olmaması saçmalıktan öte birşey değil , nasıl olur böyle bir futbolcu alınır bilmiyorum bu adam her şekilde sezon sonu gidecek ve 4 ayda kazanacağı para 2,5 3 milyon € oynasa da oynamasa da avrupa ligi maçlarında oynamaması da cabası

Opsiyon olmaması saçmalıktan öte birşey değil , nasıl olur böyle bir futbolcu alınır bilmiyorum bu adam her şekilde sezon sonu gidecek ve 4 ayda kazanacağı para 2,5 3 milyon € oynasa da oynamasa da avrupa ligi maçlarında oynamaması da cabası

onu nerden uyuruyorsun parasının 3/4 ünü City ödüyor

O kadar para almayacak 4 ayda. 1/4ünü vereceğiz biz sadece o da yaklaşık 800 bin euro civarı sanırım. Bİr de 800 bin euro kiralama bedeli verdik.

Bu işi o sihirbaz dediğimiz adamlar yaptı onlara transferler konusunda güveniyorsak bu konuda da güvenmemiz lazım yaş tahtaya basmaz yöneticilerimiz. Özhan Canaydınd devri bitti.

Yahu size kalsa 32 milyon sterline opsiyonunu alalım adamın :) Eğer city mantıklı bir ücret önerseydi alırlardı heralde. Şimdi opsiyon imzalayıp gelecekteki pazarlıkta elini güçsüz duruma sokmanın ne anlamı var

FCN de okuduğum kadarıyla,biz Man. Cityli yöneticilerle konuşup aramızda hukuka dayanarak alım opsiyonu almışız.Yani gayri resmi gibi bi'şey...

Adamın opsiyonunu alsak ne yazar..SAnırım şu anda City'den yıllık 6 milyon euro alıyor ve kapı gibi sözleşmesi var adamın City ile..Sezon sonu kesin olarak gider..

FCN de okuduğum kadarıyla,biz Man. Cityli yöneticilerle konuşup aramızda hukuka dayanarak alım opsiyonu almışız.Yani gayri resmi gibi bi'şey...

FCN demeyin bana ya. Adam sallıyor işte. 9 milyon € dedi opsiyon için ama yok göründüğü gibi ve şimdi kıvırmaya çalışıyor. FCN'ye göre Gudjohnsen, Aurelio, Biglia, Halil falan şimdiden kadromuzdaydı. Lucas Neill'i yazın almıştık falan, filan. Sağdan, soldan duyuyor sonra bloguna yazıyor. 17-18 yaşında bir çocuk. Barış Çamur adında.

Takmayın kafanızı opsiyona, eğer iyi performans gösterirse ve memnun kalırsak bizde Jo.

Yine gazeteler başlamış şu kadar para alacak diye başlıklar atmaya. Yazık.

Oynasın bugün karlı zemine alışık adam.:D

B_5983_GSKLOGO_B.jpg

Zorunlu Açıklama

Bugün yayınlanan bazı gazetelerde, yeni transferimiz Joao Alves'in kulübümüzden alacağı ücrete ilişkin çeşitli rakamlar yayınlanmıştır.

Joao Alves'in ücretiyle ilgili olarak basında yeralan rakamlar kesinlikle abartılı meblağlar olup, Galatasaray'ın ücret poltikası çerçevesinde varolan dengeler gözetilerek saptanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Geri
Üst Alt