#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

4 aylıgına 2 milyon euro alacakmıs.1.5 milyon da kiralama bedeli varmıs.

bence çok gereksiz bir transfer,avrupada da oynamayacak

Sampiyon olursak Jo 100% bizde kalir cok cok eminim

435__330-jo-imzaladi.jpg

4 aylıgına 2 milyon euro alacakmıs.1.5 milyon da kiralama bedeli varmıs.

bence çok gereksiz bir transfer,avrupada da oynamayacak

2 milyon euro kendisine,1.5 da bonservisine çok para bence yanlış bir bilgi edinmişsin.4 aylığına GALATASARAY bu kadar para harcamaz.

olmadı hiç olmadı. kongre'ye oynanıyor gibi bir his var içimde. Dos santos da böyle alınacaksa alınmaması lazım. hayır avrupada oynamayacak adam dendi. ok nasılsa opsiyonu bizde dedik. şimdi asrın transferi yapılmış gibi demeçler verilmesi çok garip. Bu adam diyelim 20 gol attı 2 yarı ne olacak ozaman? Bu taraftar 2.ribery vakasını kaldıramaz. valla inşallah bu işin içinde başka bir iş vardır. Yoksa

büyük sorun olur.

olmadı hiç olmadı. kongre'ye oynanıyor gibi bir his var içimde. Dos santos da böyle alınacaksa alınmaması lazım. hayır avrupada oynamayacak adam dendi. ok nasılsa opsiyonu bizde dedik. şimdi asrın transferi yapılmış gibi demeçler verilmesi çok garip. Bu adam diyelim 20 gol attı 2 yarı ne olacak ozaman? Bu taraftar 2.ribery vakasını kaldıramaz. valla inşallah bu işin içinde başka bir iş vardır. Yoksa

büyük sorun olur.

20 gol atarsa şampiyonuz demektir ve CL ye girdik demektir 10 kat daha iyi isim alınacağında hiç şüphem yok:cool:

Nasıl emiisn? man city 15milyon pound isterse nasıl alacan?

bizden kimse 15 Milyon istemez emin ol ;)

Brezilya Milli Takim'in Kilit Adam'ini biz 8 Milyona aldik onlardan Jo'yu da ayni paraya aliriz :2_thumbs_up_-_anima

bizden kimse 15 Milyon istemez emin ol ;)

Brezilya Milli Takim'in Kilit Adam'ini biz 8 Milyona aldik onlardan Jo'yu da ayni paraya aliriz :2_thumbs_up_-_anima

Turkspor.net Satis opsiyonu yok ama sene sonunda 8.2 ye alma opsiyonu var. Gazetecinin sorusu Satis opsiyonu oldugu icin Yonetici yok dedi diyor.

Nedir asli?

Haldun Üstünel beni ilk defa hayal kırıklığına uğrattı . Barosun yerini doldurup günü kurtarmak yerine böyle genç bir yeteneğin bonservisini alıp uzun süre yararlanmak istenmesini beklerdim amacımızın

Haldun Üstünel beni ilk defa hayal kırıklığına uğrattı . Barosun yerini doldurup günü kurtarmak yerine böyle genç bir yeteneğin bonservisini alıp uzun süre yararlanmak istenmesini beklerdim amacımızın

Aga belki bonservisine 20 mil dediler nerden biliyorsun belki ücretini karşılayamadık

Sezon sonu oturup konuşulucak dendi.

Yarın jo'dan gol bekliyorum hayırlısıyla artık sezon sonunda bonservisini almamız lazım.eğer alırsak ileriki yıllarda 30-40 mn euro gibi bir fiyata avrupa devlerine satarız.:2_thumbs_up_-_anima

Yarın jo'dan gol bekliyorum hayırlısıyla artık sezon sonunda bonservisini almamız lazım.eğer alırsak ileriki yıllarda 30-40 mn euro gibi bir fiyata avrupa devlerine satarız.:2_thumbs_up_-_anima

Ben de erteleme bekliyorum..

Yarın maç olmaz olsa da jo kadro da olmaz

Geri
Üst Alt