#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Opsiyon işini öğrendiğimde büyük şaşkınlık yaşadım gerçekten eğer doğruysa bu transferin pek önemli olduğunu düşünmüyorum.

bügün golü var jo nun

4 aylık maliyeti 2 milyon euro'ymuş YUH!

Kiralık sözleşmelerinde oyuncunun kiraladığın klüpte olan maaşını sen verirsin,Jo eğer City'den yıllık 4 milyon euro alıyorsa ki çok normal City için,olası.

4te 3 ünü City ödüyor maaşının

Kiralık sözleşmelerinde oyuncunun kiraladığın klüpte olan maaşını sen verirsin,Jo eğer City'den yıllık 4 milyon euro alıyorsa ki çok normal City için,olası.

Zorunlu Açıklama

Bugün yayınlanan bazı gazetelerde, yeni transferimiz Joao Alves'in kulübümüzden alacağı ücrete ilişkin çeşitli rakamlar yayınlanmıştır.

Joao Alves'in ücretiyle ilgili olarak basında yeralan rakamlar kesinlikle abartılı meblağlar olup, Galatasaray'ın ücret poltikası çerçevesinde varolan dengeler gözetilerek saptanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Mantıklı olun arkadaşlar Galatasaray 4 ay kiralık oynatacağı oyuncu için 2m euro verir mi hiç. Maksimum 500.000 dir.

2 mio € ise baya kazık oluyor. malaseef.

Beni dusunduren esas, Yo bu 4 ay sonra ne yapacak cunku kesin goller atar. Umarim Haldun abimiz bu oyuncuyu 4 ay sonra da tutar cunku arkadaslar boyle bi santrafor elimizde olmasi bizi cok mutlu ediyor...

Neyse yalanmış ama heralde 750.000 ile 1 arası birşey alacaktır,çünkü City'den en az 2 milyon kazanıyordur.

Kulübümüzü yıpratmaya yönelik bu tip yayınları yapanlara yasal yollardan gereken prosedürün uygulanacağını belirtirken daha önce de bu tarzda haberlere imza atan anlayışa da şahsen ‘Bu nasıl gazetecilik?’ diye sormaktan kendimi alamıyorum.

ahahaha.

Murat Yalçındağ kapağı takmış Erhan Telli'ye.

Ben 20 dk da olsa beğendim Jo yu fiziği çok iyi ve de hızlı Avrupada oynayabilseydi finale kadar giderdik Joyla :D

zebellah gibi maşallah

Takıma alışınca daha iyi olacağını düşünüyorum.Bekliyoruz Jo:)

Çok fazla etkili olacağını düşünüyorum. 20 dakikalık oyunuyla bile açıkçası bana umut verdi. Diri görünüyor. Daha çok zaman bulmasını umuyorum. Başarılar.

İnşallah daha da faydalı olacak. Nondayı haftaya oynatmaz bile belki.

Ankaragücü maçında 11 oynamalı.

Geri
Üst Alt