#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Bugünkü nondadan sonra Jo'lu takımı düşünmek bile güzel:)

Inceden bir zlatan stili sezdim ben jo da kafa toplari topu saklayip pas vermesi falan andiriyor baya

İlk maçında yine mücadele etti. Daha iyi olacak ..

İyi bir transfer olduğunu önümüzdeki maçlarda gösterecek.

Rezaletti pilini pirtisini toplasin hemen acil sitiye donsun ne bu ya kazmanin teki saclar baslar da uygunsuz rajona ters

Bonus Card şart koşmuş Jo'yu oynatacaksınız diye.. Kira parasını ordan çıkartacakmışız..

İlk izlenimler iyi. Ankaragücü maçını bekliyorum.

Jo'yu görünce aklıma Simpsons'daki Sideshow Bob karakteri geliyor her seferinde:D

sarı ayakkabıları,uzun boyu ve bonus kafasıyla saha içinde ilk ayırt edilen futbolcu olacaktır her zaman.. :)

25 dakkalık performansı ve fizik kondisyonu bile Nonda yı çok rahat kesebileceğini gösterdi.

İyiydi iyi Vucudunu cok güzel kullanıyor cskadayken yeni adriano diyorlardı sonu benzemesinde:)

Ah bide opsiyonu bizde olsaydı Jo'nun.

Valla ben güveniyorum Haldun Üstünele mutlaka bi iş vardır onda gizli tutuluyordur yas tahtaya basmaz

Yapi ve oyun stili olarak Turkiye ligine birebir uygun bir oyuncu oldugunu az cok cogu kisiyo biliyodu. Duzenli oynadigi taktirde minimum 10 gol atacagindan eminim,

Hafta içi ki maçta gol bekliyorum senden Jo :)

Parasını City ödeyecek

25 Ocak 2010 Pazartesi * 12:06

Galatasarayımız'da Jo Alves'in transferinin yankıları sürüyor. Brezilyalı yıldızın beklenmedik transferi yine sihirbaz yönetici Haldun Üstünel'in marifeti.

İki yıl önce Manchester City'nin 24 milyon euro ödeyerek transfer ettiği yıldızın Galatasaray'a 6 ay için nasıl bir maliyet faturası çıkardığı tartışma konusu oldu. Ancak ortada bilinmeyen bir gerçek var ki, sihirbaz ünvanını alan Haldun Üstünel'in bu kez gerçekten sibirbazlara taş çıkartacak bir ustalıkla Jo'yu sarı kırmızılı renklere kazandırdığı ortaya çıktı. Üstünel uzun süren görüşmeler sonra İngiliz kulübüne Jo'nun 6 ay için istediği ücretin büyük bir bölümünü üstlenmesini sağladı. Böylece G.Saray'dan yarım sezon için 1 milyon 200 bin euro alacak olan Jo, bu ücretin 800 bin eurosunu İngiliz kulübünden alacak. Böylece Haldun Üstünel para sıkıntısı çeken kulübe önemli bir transferi sanılan çok azına G.Saray'a kazandırmış oldu.

Kaynak: DHA

Parasını City ödeyecek

25 Ocak 2010 Pazartesi * 12:06

Galatasarayımız'da Jo Alves'in transferinin yankıları sürüyor. Brezilyalı yıldızın beklenmedik transferi yine sihirbaz yönetici Haldun Üstünel'in marifeti.

İki yıl önce Manchester City'nin 24 milyon euro ödeyerek transfer ettiği yıldızın Galatasaray'a 6 ay için nasıl bir maliyet faturası çıkardığı tartışma konusu oldu. Ancak ortada bilinmeyen bir gerçek var ki, sihirbaz ünvanını alan Haldun Üstünel'in bu kez gerçekten sibirbazlara taş çıkartacak bir ustalıkla Jo'yu sarı kırmızılı renklere kazandırdığı ortaya çıktı. Üstünel uzun süren görüşmeler sonra İngiliz kulübüne Jo'nun 6 ay için istediği ücretin büyük bir bölümünü üstlenmesini sağladı. Böylece G.Saray'dan yarım sezon için 1 milyon 200 bin euro alacak olan Jo, bu ücretin 800 bin eurosunu İngiliz kulübünden alacak. Böylece Haldun Üstünel para sıkıntısı çeken kulübe önemli bir transferi sanılan çok azına G.Saray'a kazandırmış oldu.

Kaynak: DHA

hahahaha tebrikler ÜSTÜNEL..:005:

Geri
Üst Alt