#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Önümüzdeki 3 maçı kazanmak bence Şampiyonluğun yarısı demektir

Bu Jo ne şanssız adammış yaa. Kendini göstermek için geldi gösteremeden sakatlandı. O hazır olana kada Baros hazır olur, formayı zor alır .

Bu Jo ne şanssız adammış yaa. Kendini göstermek için geldi gösteremeden sakatlandı. O hazır olana kada Baros hazır olur, formayı zor alır .

Baroş döndü mü son 10 dakika girer oyuna mecburen.:o 1 aylık adam aldık onu da sakatladı şerefsizler.

Barosun ilk maçta harikalar yaratmasını beklemeyinAdam topa değmeyeli aylar oldu. Belki de baros son 10 dk girer.

hangi maç için bu sözün :confused:

hangi maç için bu sözün :confused: :confused:

önceki mesajlarda jonun iyileşene kadar barosun sahalara döneceğini ve jonun son 10 dk gireceğini yazanlar oldu.ben o mesajlara karşılık yazdım.Baros uzun zamandan beri maç eksikliği var.Jo daha çabuk alışır .Ve belkide baros son 10 dk girer anlamında yazdım.Çünkü barosun eski performansına dönmesi daha fazla zaman alacaktır

2 yildir yerli forvet almak istiyoruz diyor yönetim ama hep lafta hep lafta kaliyor. tamam Mehmet Yildiz'a ve Gökhan Ünal'a para verilmez ama Sercan'a basin bari parayi kardesim. nedir bu pintilik anlamadim. elin adamin direk döküyoruz parayi. su ülkdede bir tane para edecek adam var oda Sercan. hep bedava hep bedava olmaz kardesim. altyapidan zaten forvet yetismiyor.

sezona 2 forvet ile girdik. 2 si gitti. Kewell oynadi. kewell da gitti. Jo yu aldin, avrupada yok. bir tane de yerli forvet alsan cok mu zor?? simdi Jo da gitti, buyrun cenaze namazina. artik isimiz resmen Allah'a kaldi tövbe hasa. Rijkaard Arda'yi Dos Santos'u filan forvet oynatirim diyor. bunlari gececeksin abi. anca barca da olur o. burasi Türkiye. futbolcularin temel futbol altyapisi sifir. avrupada savunma oyuncusu bile az cok forvet oynamayi bilir. burda unut o isleri. sansimiz yaver gidecek ki bir gol atip üstüne yatacagiz. baska care yok.

ha unutmadan sunu ekleyeyim. bu takimda forvet de ancak keita oynar. topu alacak tutacak, ve dagitacak. baska bir alternatif yok.

kabze neler yapıyor rusyada acaba takip eden var mı?

Kabze Rubin'de yedek bildigim kadari ile bize yaramaz.

keita ya kaldık Allah futbolcularımıza bir daha sakatlık yaşatmasın

Hakan Şükürü çagıralım 2 antremana cıksa oynar forvette :D

Sabah gazetesi Jo 5 hafta yok yazmış.

En az 3 hafta diyorlarsa,3 hafta tedavi 1 hafta hazırlık,1 hafta Rijkaard sonradan sokar,yani 5 haftayı bulur cidden.

3 hafta diyorlar ama bence daha uzun sürer.

bizim sağlık ekibinin işleri devlet işleri gibi hep aksıyor.

Biraz önce GSTVde gazete haberlerini okuyorlardı. Jo için en az 7 hafta demiş bir gazete.Hangisi olduğunu kaçırdım ama.

Geri
Üst Alt