#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Jo ligimizde az olan ayaklarını iyi kullanma özelliklerinede sahip hava hakimiyetide doğal olarak iyi ben memnunum

Bu adam çok kaliteli ve çok iyi bir forvet. Keşke sezon sonu alsak diyeceğim ama zannetmiyorum. Fazla gol atmasın, gözden düşsün ki sezon sonu ucuza kapalım. Bu adam süper olacak. Emrah dedi diyecesiniz. Aha buraya da çiziyorum. -------

Baroş-Kewell-Keita-Elano-Arda-Jo bu 6 lıyı aynı maçta izlemek nasip olacak mı acaba :o

Jo sezon sonunda alincakmi cok merak ediyorum. Eger alinirsa Baros satilirmi acaba ? Cünkü bisey kesin. Ikisi tek forvetli sistemde lüks kacar ve hic birininde yedek kalmaya katlanacagini zannetmiyorum..

Bana kalsa Jo yu alirdim, egerki takima katki saglayabilecekse. Potansiyel olarak, teknik ve bitiricilik konusunda bence Barostan iyi. Bakalim Rijkaard nasil degerlendirecek...

İstenirse Jo üçlünün solunda da oynayabilir.

Baros iyileştikten sonra Rijkaard nasıl bir tercih yapacak merakla bekliyorum.

Baroş-Kewell-Keita-Elano-Arda-Jo bu 6 lıyı aynı maçta izlemek nasip olacak mı acaba :o

Gio nerede? 7 li diyelim şuna.

Yanıt veriyorum; Aynı maçta izlemek mümkün ama aynı anda izlemek değil. :)

Bence Jo aradimiz forvet deyil.Sezon sonunda yirtici ve fizigi guclu bir forvet transfer etmeliyiz!

Oyuna girdikten sonra attığımız hiçbir top boşa gitmedi. Ya göğsüne aldı oyunu başlattı ya da rakibi bozdu. İlerki maçlarda rahat edeceğiz gibi...

Jo oyuna girdikten sonra farkındaysanız son 6-7 maçtır unuttuğumuz ofsayta düşmeye başladık. :) Yavaş yavaş ısınır ama Baros dönünce şans bulur mu ? Bilemiyorum ama Baros gelince 4-4-2'ye dönmek çok yerinde olur diye düşünüyorum.

-----------Leo-----------

Sabri--Servet--Neill--Hakan

Keita---Topal---Elano---Arda

-------Jo-------Baros-----

Servet yerine Emre denenebilir.

-----------Leo-----------

Sabri--Servet--Neill--Hakan

Keita---Topal---Elano---Arda

---- Jo -----

-----Baros-----

bu kadro daha iyi olur

Jo - Baros iklisi süper olur

Ayni Jo - Vagner Love ikilisi gibi olabilirler

Jo bizim aradığımız adam. İkinci forvet vs.. bize yaramaz diyenleri takmayın. Onlara göre Baros' da aradığımız adam değil çünkü.

Jo / Baros..Süper forvet hatti. Umarim Jo´yu aliriz

Jo girdikten sonra ilerde çok rahatladık bence top tutma konusunda.

4-4-2 de jo-baros muhakkak denenmeli hatta ligde böyle oynamalıyız bence..

Baros-Jo ikilisi duman eder rakibi fakat bunları kaldıracak orta saha bizde varmı o önemli olan.

Geri
Üst Alt