#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

inanılmaz faydalı bir oyuncu takıma.

süper çapraz koşular yapıyor, biraz daha takımın onu tanıması lazım, 1 2 maça bu adam çok gol atacak inşallah.

ve adamda gram bencillik yok.

JO'nun opsiyonunu aldığımıza dair resmi bi açıklama hiç olmadı. Bize yedirmeyeceklerini düşünüyorum. Ama City kadrosuna bakınca da, neden olmasın diyorum :) Hadi hayırlısı :D

Seneye kadromuza kesinlikle katmalıyız. Bir forvette aranan tüm özellikler var.

bu adamin her tarafi kalite. tam anlamiyla benim istedigim ve begendigim santrafor tipi. baros a laf atmiyorum ama bu cocuk bu takima kazandirilmali diyorum.

Takım için çok önemli bir oyuncu.Kasımpaşa maçında "farkını" ortaya koydu.Sezon sonunda ne olur bilmiyorum ama ilk önce bizi şampiyon yapsında sonrasını düşünürüz...:)

Bu adam tek forvette olacak özelliklerin hepsine sahip,teknik,top saklama yetisi olan,hızlı,hava toplarında etkili,fırsatçı,asist özelliği fazla olan komple bir oyuncu.İnşallah alırız bonservisini çok beğeniyorum kafamda ki forvet tipi.

İlerde top tutabiliyor bence ebu özelliği büyük avantaj..Opsiyonu ne kadar bilmiyorum ama almalıyız..Baros 30 a yaklaştı jo daha 22 yaşında..

Baros bize 26 yaşında geldi (Bence öyle bir oyuncu için süper bir yaş), şuan 2.senesinde ve 27 yaşında.

Daha çok var Baros'un gitmesine :) . En az 5 sene oynayabilir hala bizde.

Jo'nun da alınsın isterim bonservisi, ama Baros gitmemeli kesinlikle bu yaşta.

Ömer üründülün ısrarla tek forvet oynayamaz dediği adam; kapakları saydırdı ömere :allecto: Forvetli oynamak ne güzelmiş ya :D

çok iyiydi ilaç gibi geldi....

forvetle oynamak çok güzel bir duygu....

ama sanki bana santa cruz ile ilgileniyoruz gibi doğuyor içime.. jo pahalı gibi .....

İnş alırız sezon sonu. Adam mutlu görünüyor. Kendisi de kalmak ister herhalde.

Baros bize 26 yaşında geldi (Bence öyle bir oyuncu için süper bir yaş), şuan 2.senesinde ve 27 yaşında.

Daha çok var Baros'un gitmesine :) . En az 5 sene oynayabilir hala bizde.

Jo'nun da alınsın isterim bonservisi, ama Baros gitmemeli kesinlikle bu yaşta.

Baros ekim 1981 doğumlu 29 yaşının içinde dostum :)

çok mkaliteli yabancılarımız var.

ELANO KEWELL KEİTA BAROS JO

ama hepsi sağlam olsa kim yedek kalacak..... ne bileyim ama birazda yerli kaliteyi artırmalıyız.....

örnek: sercan ozan ipek murat yekta iskender......

ama sanki bana santa cruz ile ilgileniyoruz gibi doğuyor içime.. jo pahalı gibi .....

Goal.com a göre Arda yi istiyorlar, ve Elano, Jo arti para verebilirler, cünkü para problem degilmiz Baskanlara göre, Haldun Üstünel le konusmuslar, oda demis ki yazin konusalim, Man City baskani ise dedi, tamam para problem degildiri, tek bize gelsin (Liverpool da istiyor ya)

O yüzden bizim iyi sansimiz var

Goal.com a göre Arda yi istiyorlar, ve Elano, Jo arti para verebilirler, cünkü para problem degilmiz Baskanlara göre, Haldun Üstünel le konusmuslar, oda demis ki yazin konusalim, Man City baskani ise dedi, tamam para problem degildiri, tek bize gelsin (Liverpool da istiyor ya)

O yüzden bizim iyi sansimiz var

tamam da ardasız takımı düşünemiyorum ya....... kimse gelmesin arda ama gitmesin.......

Sampiyon olursak gelen parayla hepsini rahat rahat aliriz arkadaslar merak etmeyin. Sampiyonlar Ligi icin cok iyi bir kadro kuracaktir yönetim. Ha Jo´dan iyisini getiririz diyorlarsa buyursun getirsinler:D Ben begeniyorum ama Jo´nun futbolunu. O da hala tam performansini sergilemiyor. CSKA´dan Jo´yu izleyen birisi olarak Jo daha %30 larda;)

Ama bu sezon gider mi ? galiba hayir, niye ? yeni Stad, sampiyonlar ligi filan.

alınmalı bu Jo !

bir kere yaş olarak çok uygun, fizik olarakda hem uzun boylu hemde topa hakim..

elde kalmaz kesinlikle bu yaşta piyasasını yapmış bir isim..

2 tane iyi forvetimiz olur, yanına da Pektemeki koydukmu tamamdır..

Çok çok daha iyi olabilir.Daha kuvvetlenecek ve dahası cesaretlenecek.

Geri
Üst Alt