#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Çok rahat çalım atıyor . Giovani ' yle birlikte bişeyler yapmaya çalışan 2 adamdan 1 iydi.

sanırım en az 18 milyon euro bonservisi ..

Kim çıkarıyor,kim uyduruyor bu bonservisleri?Şaka gibi.Hangi aklı başına yönetici 0 katkı aldığı bir oyuncu için bu kadar bonservis ister?Kendiniz de inanıyor musunuz bu yazdığınıza?:o

Jo'yu besleyemedik ki hiç hep havadan attık ona.Aslında Baros'un oynaması daha iyi çünkü eli mahkum yerden oynuyorlar ama Jo olunca bizimkiler şişiriyor.

Bu adama hala havadan top atıyorlar ya, yerden oynasalar herşey çok güzel olacak halbuki..

1-Jo tek santrfor oynayacak adam degil.

2- CSKA'daki Jo genelde acık alanda oynardı. Bizde o alanları bulamaz.

3- CSKA'daki fizik kalitesinin ve formunun cok uzagında.

4- G.Saray formasıyla dogru duzgun driblingini gormedim. Hızlanamadı ki bir kere bile.

5- Gecmise takılıp kalmasak, kagıt ustundeki verileri olmasa daha dogru degerlendiririz bence.

Ilk yarida Gio'ya ayaginin disiyla verdigi pas mükemmeldi.

Bizimkiler Jo'yu gördümü gözleri kararıyor bişeyler oluyor kesin Hakan Şükür'ü hatırlıyorlar başlıyolar şişirmeye :)

Ayrıca sanki sene sonu gidicek olmadı , tutmadı gibi. Bilmiyorum belkide yenilginin etkisiyle öylede düşünüyorum :(

Bizim isimize yaramaz

Ayrica ruhsuz oynuyor, nereye gidiyorsa gitsin sezon sonu

Jo Galatasarayın 1. santraforu olamaz ve sezon sonu bonservisini almamalıyız.Bu akşam bu net şekilde görüldü.

Kaliteli adam bence almamız lazım.

Adam geçmesi mükemmel.Kalitesi belli alınırsa güzel olur.

Ben beğendim, takımdaki en iyi adamlardan biriydi..

Maçın en kötü oyuncusudur GS adına.Meyada hakkında çıkan haberler doğru gibi.50 santimlik serkana bile fizik üstünlüğü sağlıyamadı.Maç boyu yerde süründü resmen.

Jo görevini fazlasiyla yapti,asil sorgulanmasi gereken oyuncu bugün icin Elanoydu,macda varligiyla yoklugunu ben farkedemedim,ya siz?

Ha birde Keita vardi dimi,oda bugün sanki sadece ilk 11 i tamamlayayim diye oyuna girmis gibiydi,daha mac baslarken atilan pet su sisesi yüzünden taraftar ile diyaloga girdi ve o dakikadan sonra kafasini maca veremedi.Bir mac döktürüp,iki mac vasat oynayacagina belli bir standarti yakalayip takim oyununa ayak uydursun yeter,ama malesef Keita cogu zaman takima degil tribünlere oynuyor ve bu her zaman tutmuyor,yani bir nevi bugünde papaz pilav yemedi,gecen macin yildiziydi,bu macin elano ile beraber en vasatiydi.

Geri
Üst Alt