#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Drogba'yı sonuçta Chelsea Fransa'dan getirdi bakın Galatasaray'da bir futbol yıldızını Ribery'i Fransa'dan çıkardı yani Drogba'yı getiremezsin ki aslında getiredebilirsin büyük takımsan ama yinede gelmeyeceğini farzederek o tür topcular gerekli sanırım çünkü iyi top iyi topcularla oynanıyor

Haa daha patlama yapmadan getitirsin ama bu 100% patlama yapacaga anlamina gelmez. Yani scoutçularin iside zor.

Ama simdi dünyanin en iyi forvet'i olan Drogba'yi getiremezsin. Imkansiz.

Emre Belözoğlu Milan Baros'u sakatlamasaydı 10.hafta bunları konuşuyor olmazdık...

Taş gibi oyuncumuzu sakatladı adam ya..

Baros yok diye Jo'yu getirmiştik zaten kiralık,belkide bir ön libero veya kaleci alırdık kim bilir

Fener maçında Gioya indirdiği top gol olsaydı herkez kalmasını isterdi bu adamın.

Robinho, Lincoln den daha karaktersiz, Jo dan daha alemci adamın tekidir. 2 maç coşar, ondan sonra koyduysan bul. Cidden istemem Robinho falan

Banane karakterinden ya.Fenerin 100 yıllık tarihinde hangi oyuncular çirkef değildi.Bırakın şu karakteri artık.Midem bulandı bu laftan.John Terry çokmu karakterli.Adam Chelsea'nin bel kemiği.Ama tek bir laf eden yok.Halbuki arkadaşının kız arkadaşını becerdi.Bu da benim gözümde en büyük karaktersizliktir.

Bu karakter yüzünden zaten bu haldeyiz.Ara ki karakterli oyuncu bulalım.Bulduklarımızda fısss

Banane karakterinden ya.Fenerin 100 yıllık tarihinde hangi oyuncular çirkef değildi.Bırakın şu karakteri artık.Midem bulandı bu laftan.John Terry çokmu karakterli.Adam Chelsea'nin bel kemiği.Ama tek bir laf eden yok.Halbuki arkadaşının kız arkadaşını becerdi.Bu da benim gözümde en büyük karaktersizliktir.

Bu karakter yüzünden zaten bu haldeyiz.Ara ki karakterli oyuncu bulalım.Bulduklarımızda fısss

katılıyorum arkadaşım sana karakter karakter karakter ne karaktermiş bee pehhh su takımda bir lincoln olsa uçardı takım uçardı. ona bakarsan sergende hipodromdan maçlara geliyordu, antremanlara falan çıkmazdı bu adam ama maçlarda deli gibi oynardı lincolnde böyle karakterde biriydi ama işte saçma sapan etik vs vs ileri sürülerek ve medyanında gzıyla ve bu gaza gelen yonetim sayesinde gonderildi lincoln oynatıldıgı taktirde neler yapacagı belli bir oyuncudur , cezamı öderim geç gelirim mantıgıyla hareket ediyordu ki her daimde değil ,bizene ya maçta iyi oynasın yeterliydi

katılıyorum arkadaşım sana karakter karakter karakter ne karaktermiş bee pehhh su takımda bir lincoln olsa uçardı takım uçardı. ona bakarsan sergende hipodromdan maçlara geliyordu, antremanlara falan çıkmazdı bu adam ama maçlarda deli gibi oynardı lincolnde böyle karakterde biriydi ama işte saçma sapan etik vs vs ileri sürülerek ve medyanında gzıyla ve bu gaza gelen yonetim sayesinde gonderildi lincoln oynatıldıgı taktirde neler yapacagı belli bir oyuncudur , cezamı öderim geç gelirim mantıgıyla hareket ediyordu ki her daimde değil ,bizene ya maçta iyi oynasın yeterliydi

Adam deplasman maçlarına gitmiyordu. Bülent KORKMAZ'a küfür etmişti. Ne diyorsun sen?

Adam deplasman maçlarına gitmiyordu. Bülent KORKMAZ'a küfür etmişti. Ne diyorsun sen?

saçma sapan maçlarda kadro dısı bırakılıyordu Samiyendeki bjk macında tribunde oturuyodu sen oturt bakayım böyle maçlarda alexi kenarda , küfür olayını yeni duydum

Karakterden kastım kafasına göre oynayıp-oynamaması. Ahlak kuralları değil bahsettiğim. Ayrıca Robinho gittiği her takımda sorun yaşıyor, sorun çıkartıyor. Tekrar söylüyorum uzak dursun Robinho bizden

Karakterden kastım kafasına göre oynayıp-oynamaması. Ahlak kuralları değil bahsettiğim. Ayrıca Robinho gittiği her takımda sorun yaşıyor, sorun çıkartıyor. Tekrar söylüyorum uzak dursun Robinho bizden

+ aşırı bencil bi oyuncu, konfederasyon kupasında brezilya şamp. oldu ama robinho ayağına aldığı 10 toptan 9 unu ezmede baya usta:)

Karıköy de fenere koyunca,deliler gibi bağırınca böyle demiyordunuz ama.

en verimli zamanlarında kenarda oturtuluyodu kendiniz onun yerine koyun bi , fenerede gomdugu ilk gol çok klastı 2.golude çok feci astı ama endirek vurusmus o hareket bence fauldü:D:D

Robinho santrafor yani

Tamam .

Ben sana ST demedim arkadaşım.Oynar diyorum.Nasıl Keita RW oynuyorken forvette oynatabiliyoruz,Baros geçen sene nasıl benfica maçında sağ kanatta oynadıysa,bu adam da bazı mevkilerde oynayabiliyor.

Ona bakarsan Oğuz serdar burak denen buranın eski sahibi;Baros SS diyip duruyodu.Forvete oynayamaz diyordu,adam kral oldu

Geri
Üst Alt