#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Bencede eğer bonservisi bahsedildiği kadar fazla değilse alınmalı.Daha 23 yaşında,top saklayabiliyor,top sürebiliyor,dalga geçer gibi adam geçiyor,etkili şutları var-zamanla bunuda görecez- daha ne olsun.

Yaser'e katılıyorum daha genç, yetenekli ve ileride de çok rahat kar edebileceğimiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Bence kalmalı.

Kalacağını pek sanmıyorum fakat yaşı ve potansiyeli dolayısıyla kalmasından yanayım.

15 milyon euro falansa bonservisi alınmasın.

5m euro anca eder. Hatta bu sekilde devam ederse asla alınmamalı. Ne zaman kendini toplar gucluu olur kendini futbola verirse, o zaman alınmalı, fiyat ne olursa olsun.

Bu adam süper topçu. Kalıbımı basarım.

Alınsın mı peki. Asla. Çünkü daha hala futbol disiplininden uzak. Karı kız parti filan. Disiplinli ve kaliteli adam lazım. Kaliteli ama disiplinsiz değil. Neden grip oldu acaba önce bi buna cevap vermeli. Jakuzi partisi filan mı????

Alınsın mı peki. Asla. Çünkü daha hala futbol disiplininden uzak. Karı kız parti filan. Disiplinli ve kaliteli adam lazım. Kaliteli ama disiplinsiz değil. Neden grip oldu acaba önce bi buna cevap vermeli. Jakuzi partisi filan mı????

:)

Zaten formda olsa Man. City kiralik vermez, Jo yetenekli futbolcu ama cogu Brezilyali gibi disiplinsiz bir futbolcu, Allah bilir her mactan önceki gece sabaha kadar parti yapiyordur

:ciftetelli::ciftetelli:

bonservisi alınmamalı.. baros kalmalı , alınabilinirse sercan alınmalı.. alınamazsa baros tarzı bir forvet gelsin yabancı..

Jo kalacak mı?

Galatasaray'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncu Jo Alves, takımda kalmak istediğini belirtti.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından hazırlanan Galatasaray Dergisi'nin Nisan ayı sayısına açıklamalarda bulunan Jo Alves, gelecek sezon için planlarına değinirken, ''Ben kesinlikle Galatasaray'da kalmak istiyorum. Ama bu benim elimde değil. Sezon sonuna kadar buradayım. Sezon sonu Galatasaray kalmamı isterse, ben kesinlikle kalmak istiyorum. Çünkü burada çok mutluyum'' dedi.

Galatasaray'ın Brezilya'da tanınan bir takım olduğunu, Turkcell Süper Lig maçlarının Brezilya'da yayınlandığını anlatan Jo, kalitenin giderek yükseldiğini kaydederken, ''Yükselişte olan bir lig organizasyonu var. Hiç ummadığınız takım sizi yenebiliyor. Bu zaten bir lige dair en önemli kriter. Statları İngiltere ile karşılaştırmak için erken ama Rusya'ya göre çok daha iyi durumda. Bence bu da önemli, eğer standartlar artırılırsa, kalitenin daha da artacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

''TEK FORVET OYNAMAK SIKINTI YARATMIYOR''

Galatasaray'da tek forvet olarak forma giymesiyle ilgili olarak, bunun kendisinde sıkıntı yaratmadığını dile getiren Brezilyalı oyuncu, ''Kesinlikle zorluk çekmiyorum. İngiltere'de de bu sistem geçerli'' dedi. Jo, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Galatasaray'da Keita, Giovani, Arda gibi oyuncular var. Onların tamamlayıcı özellikleri beni daha çok rahatlatıyor. Çift forvet oynamayı tüm forvetler tercih eder. Çünkü herkes yanında birisinin olmasını ister. Ama ben iki sistemde de oynayabilirim. Ama artık futbol değişti. Forvetler de kaleciler gibi yalnız. Kaleci gol yenilince, forvetse gol kaçırınca eleştirilir. Yani eleştirilmesi daha kolay oyuncular. Ama bu durum da bende baskı yaratmıyor. Bu oyunun kuralı bu çünkü.''

''MUTLAKA EKSİKLERİM VAR''

Futbola bakış açısının, sürekli kendisini geliştirmek üzerine kurulu olduğunu anlatan Jo, mutlaka eksikleri olduğuna ve bunları tamamlaması gerektiğini belirtti.

Galatasaray'da her geçen gün daha iyi olduğunu söyleyen genç oyuncu, ''Adaptasyon problemi yaşayabilirdim ama başta Elano olmak üzere yerli ve yabancı tüm takım arkadaşlarım öyle bir problem yaşamama fırsat vermediler. Futbol mentalitemde dripling yapmak ve kaleye yaklaşınca şut çekmek var. Şu ana kadar Galatasaray forması altında bunu çok iyi yapamadım. Ama burada bir sakatlık yaşadım ve bu durum beni sekteye uğrattı. Ama sezonun bitmesine daha var. Kritik maçlara çıkacağız. Ben de her geçen gün daha iyi olacağımı düşünüyorum'' şeklinde görüş belirtti.

Ligtv

Bir forvetin ofsayttan haberi olmasi gerekir.

2 antrenmanla ne yapsaydı ki. Üstelik takım bam güm oynarken. Gio bile etkili değildi.

Jo beğendiğim bir forvettir hep uzun ama hızlı ve teknik forvet istemişimdir ama bunu antremana bağlamamak lazım.Alt tarafı stoperlere kaleciye basacaksın hiç değilse yalancı koşu yapacaksın biz nereye topu attıysak jo hep bambaşka taraftaydı.

Kötü de oynayabilir ama hiç değilse sonradan girmişsin diğer oyuncular oraya buraya basarken bir kez bile pres yapmadı

Ha sorun jo da mı değil.

ntv'de rıdvan'ı dinliyordum.. jo'nun fener maçı alemi sonrası gitmesi lazımdı dedi.. düşündüm gitse en azından bugün laylaylom futbol olmazdı herhal biraz daha çeki düzen olurdu...

Yazıklar olsun senin aldığın para 15 dk da 10 kere ofsayta düştün insan da biraz hırs olur.

Geri
Üst Alt