#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Kesinlikle takımdan gönderilmelidir.

bence tepki çok anlamsızdı ümit karan'da zamanında gece klüplerinden çıkmıyordu o zaman neden hiç tepki yoktu. hem de bu yuhalayanlar daha önceki maçlarda nerelerdeydiler takıma destek anlamında.

yuhalamalarının sebebi fb yenilgisinden sonra o akşam alem yapması diye biliyorum

yuhalamalarının sebebi fb yenilgisinden sonra o akşam alem yapması diye biliyorum

doğru olabilir ama bence yersizdi hocam. hani jo gibi bir futbolcunun da kalitesi tartışılmaz ama profosyonelliği tartışılıyor. aslında jo'ya iyi bir ders verilmesi gerektiğini de düşünüyordum. ama şimdi düşününce haketti biraz da desek yeridir. ama tepkiyi de tadında bırakmalı abartmamalı.

jo bana kalsa yarın gönderilmeli ama bu aksamki yuhalamalar son derecen yanlış oldu...

Bence fazlasıyla haketti Jo. Kötü oynayabilir ama Fener maçından sonra alem yapması hiç hoş değil. Daha öncede Kayseri deplasmanındayken Jo sakat olduğu halde barda sabaha kadar eğlendi.

bence tepkiyi de abartmamalı adam gönderilecekse gönderilir.

Adam oynarken yapmayın bari şunu. :mad:

jo eğer kiralık olmasaydı her pozisyonda ıslıklanırmıydı acaba

Ümit Karan da aynı tepki ile karşı karşıya kalmıştı. Uslanmayacağız biz.

adam kaleciyle karşı karşıya kalacak ıslıklıyorlar ayıptır yazıktır tamam girerken ıslıkladınız yeter işte..fener taraftarının guizaya yaptığının 10 katını bizim taraftar yaptı ki bu adam bize geleli yarım dönem bile olmadı

adam kaleciyle karşı karşıya kalacak ıslıklıyorlar ayıptır yazıktır tamam girerken ıslıkladınız yeter işte..fener taraftarının guizaya yaptığının 10 katını bizim taraftar yaptı ki bu adam bize geleli yarım dönem bile olmadı

Şu ıslıklamalar olmasa adam gol atacaktı gerçekten. Adam zaten kiralık gelmiş. Ona ödenen paraların boşa gitmesini istiyor çok bilen taraftar.

Ya adam zaten gidecek şurda kaç günü var neden kötü anıları olsun niye bu kadar ıslık.Topu ayağına doladı kaç pozisyonda hiç iyi örnekler değil bunlar !

Guiza örneğini verdiniz ama Jo'nun umrunda değil bu tepkiler.

giderek antulaşıyoruz sanki. galatasaraya yakışmıyor bu tarz şeyler. jo tepkiyi haketti ama böylesini değil..

Medyanın son kurbanı oldu...

İyiki taraftar sahaya dalıp odunla dövmedi Jo'yu,o kadar kalitesiz taraftar kitlesine sahibiz siz düşünün...

komik tepki oldu. Fener medyasının gazına gelip sallayanları kınıyorum.

Geri
Üst Alt