#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

İlk tepkiye hadi gene eyvallah da adam oyundayken yuhalayanları Galatasaraylılığımın bana verdiği yetkiye dayanarak yuhalıyorum.. Yuh Size... :mad:

Bizi bize gore kiyaslarsak; Turkiye'nin tartismasiz en kalitesiz taraftariyiz.

Fısss Alves olarak ismini değiştirsin bir an önce.Heralde şu anda yineparti veriyordur evde.

bu futbolcu insallah burda kalir kim istemez puvot santrafor???? boyu 1.90

teknik,brezyilyali,SAMBA

baros sprinter oyuncu pozisyon almasini biliyor ama Jo hem puvot hem top tutuyor hemde teknik

ayni kazim gibi oldu MEDYA'nin OYUNU

Jo şu an alem yapıyordur herhalde.

Yakında arabasının önüne geçip ``Ar yu pıleyır?`` diye sorarlarsa hiç şaşırmayacağım.Taraftar profili oralara doğru düşüyor çünkü.

Yakında brezilyaya döner.

Söyle futbolcuları görünce kaderime sövüyorum arkadas insan ekmek yedigi kaba tükürürmü:mad:

Bizim taraftar akıllanmayacak hiç Medya bir futbolcunun açığını buldumu ona yükleniyor ve taraftara karşı soğutuyor Önce Jardel sonra Lincoln ve son kurban Jo Hatta bir ara Keıta´yı bile soğutacaklardı neredeyse Neyse ne desem boş sene sonu gidecek zaten Yazık Keşke böyle olmasaydı .

Beğenmedimiz Lincoln kaybedilen derbi sonrası evinde alem yapmadı yapmazda.

Bizim taraftar akıllanmayacak hiç Medya bir futbolcunun açığını buldumu ona yükleniyor ve taraftara karşı soğutuyor Önce Jardel sonra Lincoln ve son kurban Jo Hatta bir ara Keıta´yı bile soğutacaklardı neredeyse Neyse ne desem boş sene sonu gidecek zaten Yazık Keşke böyle olmasaydı .

Barostan niye sogumuyoruzda jodan soguyoruz?

Kewelldan niye sogumadıkda lincolnden soguduk?

Neili sahiplendikde joyu niye sahiplenemedik?

Hırsızın hicmi sucu yok diye sorarlar adama bu ara moda oldu taraftara sallama

Barostan niye sogumuyoruzda jodan soguyoruz?

Kewelldan niye sogumadıkda lincolnden soguduk?

Neili sahiplendikde joyu niye sahiplenemedik?

Hırsızın hicmi sucu yok diye sorarlar adama bu ara moda oldu taraftara sallama

Suçsuz demedimki abartıyorsunuz olayları Daha doğrusu medya abartıyor Yoksa benimde Kewell ,Baros , Nonda ,Neill gibi yabancılar tercihimdir Ama Brezilyalı oyuncular böyle zaten eğlenceye düşkün Gülü seven dikenine katlanır . Jo antrenman kaçırmış mı ?, Bir arkadaşına yada hocasına karşı bir terbiyesizliği olmuş mu ? Sahada birşeyler yapmaya çalışmış mı ? Ben bunlara bakarım .

Suçsuz demedimki abartıyorsunuz olayları Daha doğrusu medya abartıyor Yoksa benimde Kewell ,Baros , Nonda ,Neill gibi yabancılar tercihimdir Ama Brezilyalı oyuncular böyle zaten eğlenceye düşkün Gülü seven dikenine katlanır . Jo antrenman kaçırmış mı ?, Bir arkadaşına yada hocasına karşı bir terbiyesizliği olmuş mu ? Sahada birşeyler yapmaya çalışmış mı ? Ben bunlara bakarım .

Sahada yürüycek hali yok hocam adamın.

Bende hırsa istege yenilgiyi kabul etmeme duygusuna saha icinde sorumluluk almasına bakarım.

Jo napıyor sahada hicbişey oynamamasına ragmen bide üstüne üstlük partiler karılar kızlar umursamaz davranıslar sergiliyor tabiki bu taraftarında bi sabrı var.

böylelerini görünce kaderime sövüyorum dedim önceki yorumumda cunku hem sevdikleri işi yapıyorlar hemde bundan essek yüküyle para kaldırıyorlar bu senin işin senin kendine iyi bakman lazım uykunu alman lazım idman kacırmaman lazım saha icinde bişeyleri ispatlaman lazım vs vs vs bunları yapmıyorlar yapmadıkları gibi baska seylerle sıvamaya baslıyorlar.

Burda taraftar sonuna kadar haklıdır.

Geri
Üst Alt