#32 Joao Alves De Assis Silva

Cevap: #32 Joao Alves De Assis Silva

Elano'da gitsin takımda Brezilyalı kalmasın.Ben bunlar kadar karaktersiz,ruhsuz adam görmedim.

İlla Brezilyalı almak istiyorsa Alex gibi birini bulsun.Ondaki karakter hiç birinde yok.

Elano'da gitsin takımda Brezilyalı kalmasın.Ben bunlar kadar karaktersiz,ruhsuz adam görmedim.

İlla Brezilyalı almak istiyorsa Alex gibi birini bulsun.Ondaki karakter hiç birinde yok.

Chelsea bırakmazki.

artık futbolcu alırken tek futbooluna değil karakterinede bakılmalı bnce gece hayatına falan vs.

Brezilyalı istemiyorum artık takımda.

brezilya lılar kendi ülkelerinde alem yapmaya gezmeye,içmeye alışmış Rio De Jenerio gibi şehirlerde e bu adamda brezilyalı

ne meksikalı ne brezilyalı ne de arjantinli gelmesin...

yabancı oyuncu alınacaksa ingiltere almanya italya gibi sert liglerden olsun...

Yazıklar olsun böyle futbolcu olmaz olsun, kendi kendini yiyip bitirdiğinin farkında değil yeteneği ile ön plana çıkacağına gece alemlerinde yaptığı şovlarla adından söz ettiriyor.

Yönetimsel bir hata var bence, bir yabancu futbolcu alınırken hele hele g.amerika'dan alınacaksa o oyuncunun her şeyi araştırılmalı ona göre transfer edilmelidir. Karakterisik özelliği buna dahil.

Bu adamda ki yetenek bende olsa var ya büyük konuşmayayım ama harbi çok çalışır elimden geleni yapar dünyanın en iyi forvetlerinden biri olma yolunda giderdim heralde.

Futbolcusun ya Allah vergisi yeteneğinde var inanılmaz güzel birşey daha ne isterim ki ? En sevdiğim işte sonuna kadar çalışırdım, paramı da kazanırdım.

Keşke futbolcu olsaydım ben de.

ne işi var bua adanın hala bu başlıkllarda... kaldırılsın gitsin...

Harbiden bir çok kişi gördüm şu forma ile. Bir bu adama yakıştıramadım formayı. Hiç ama hiç kanım ısınmadı. Yeteneğinin yarısını gösterse şuan çok farklı şeyler diyor olacaktık.

gittimi resmi bi aciklama varmi?

Caner'i tozlu sayfalara gönderdik Jo hala bizim takımda.D

Geri
Üst Alt