#32 Sam Adekugbe

İlk 18’e almam bu oyunu ile. Berkan bile sol bekte daha iyi oynar. Niçin alındığınıda çözemedim.

Kazımcan'dan bir artısını göremedim defansif olarak zaten net daha kötü.

Oosterwolde'den kat ve kat iyi
Kesin kanaat oluşturmak, ikisi için de erken. Birde kıyas yapmışsın...

Bizim sırtımızda yumurta küfesi yok; beğenirsek 1 m öder alırız, beğenmezsek postalarız gider. FB ise çok ciddi yatırım yapmış durumda ve o ışığı verebilmiş değil. Bundan fazla ne söylense üfürmek olur şu anda...

Kesin kanaat oluşturmak, ikisi için de erken. Birde kıyas yapmışsın...

Bizim sırtımızda yumurta küfesi yok; beğenirsek 1 m öder alırız, beğenmezsek postalarız gider. FB ise çok ciddi yatırım yapmış durumda ve o ışığı verebilmiş değil. Bundan fazla ne söylense üfürmek olur şu anda...
Adekugbe 1 m euro yapar da Oosterwolde imkanı yok 8 m euro yapmaz.

Adekugbe 1 m euro yapar da Oosterwolde imkanı yok 8 m euro yapmaz.
Uzatmak niyetinde değilim de bu cümle ile önceki mesajının hiç alakası yok..

Sam' in transfer edilmiş olmasından halen de memnunum. Geçen maçtaki oyunu asla yetmez, 1 m filan da etmez ama gayet geçerli mazeretleri var. Umarım çok daha iyi performans gösterebilir kalan maçlarda...

Uzatmak niyetinde değilim de bu cümle ile önceki mesajının hiç alakası yok..

Sam' in transfer edilmiş olmasından halen de memnunum. Geçen maçtaki oyunu asla yetmez, 1 m filan da etmez ama gayet geçerli mazeretleri var. Umarım çok daha iyi performans gösterebilir kalan maçlarda...
2 cümlemde birbiriyle bağlantılı sonuçta oyunculardan beklentiler fiyat-performans olarak değişir. Oosterwolde 8 m euro bonservis verilmiş Adekugbe 1 m euro opsiyonu da zorunlu değil muhtemelen de sene sonu geri dönecek yerine A class bir sol bek gelir.

Oosterwolde de Adekugbe de A takım seviyesinde oyuncular değil biz oraya sadece yama yaptık. İkisi arasında kıyaslama yapacaksak da Oosterwolde'nin top kontrolü ve paslarına bakarsak Adekugbe'nin oynadığı sürede top kontrolü ve pas kalitesinde Oosterwolde'nin önünde olduğunu düşünüyorum. Hatta şöyle de ekleyeyim Lincoln Henrique > Adekugbe > Oosterwolde.

Son düzenleme:
Ciğersiz sol bekimiz Sam Adekugbe Kanada Milli Takım kampında.. Aslanım benim
InCollage_20230328_201206361.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muhtemel golü kurtaran bloğuna 1 parantez açılmalı derim. (

ilk yarının 2. en iyisi

Geri
Üst Alt