#32 Sam Adekugbe

Zamana ihtiyaç var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne olduğunu tam çözemedim bu maçın 2. yarısına bakarak.

Ben fırsat varsa Dubois tercih ederim ancak pozisyon hatası yapmadı. Sağlam durdu geride. Tek handikabı rakiple arasına fazla mesafe koyması. Emre T. veya Kazımcan oynasa Fall daha etkili olurdu. Kazımcan savruk oyuncu zamanla o oynayacaktır zaten. Şu süreçte dizi titremeyecek garanti oyuncular daha doğru.

Travma-Uyum-muyum...Bu maçtaki performansı asla kabul edilebilir düzeyde değildi, bir maç daha böyle oynarsa formayı zor görür sonrasında...Transferini memnuniyetle karşılamıştım, her türlü mazerete rağmen çok daha iyi performans bekliyordum. Umarım iyimser beklentilere sahip benim gibileri hayal kırıklığına uğratmaz...Bugün beğenenler olduğunu hayretle görüyorum; Sam' in şu maçta yapıp da Kazımcan' ın yapamadığı ne gördüler acaba?!..

Defansif bek. Deplasmanda iş görür ancak iç sahada maalesef ki hücüm yönümüzü zayıflatıyor. Defansına laf yok. Bugün iyiydi.

Travma-Uyum-muyum...Bu maçtaki performansı asla kabul edilebilir düzeyde değildi, bir maç daha böyle oynarsa formayı zor görür sonrasında...Transferini memnuniyetle karşılamıştım, her türlü mazerete rağmen çok daha iyi performans bekliyordum. Umarım iyimser beklentilere sahip benim gibileri hayal kırıklığına uğratmaz...Bugün beğenenler olduğunu hayretle görüyorum; Sam' in şu maçta yapıp da Kazımcan' ın yapamadığı ne gördüler acaba?!..
Bu maçta takımın beğenilecek hali yoktu ki onun olsun.Takım olarak daha iyi oynadığımız bir maçta bu kadar kapanmayan rakiplere karşı oynarsa ancak kesin bir kanaat oluşur.

Karısı trendyolda gezerken roborockun yeni süpürgelerine bakıyordur.
Sam Adekugbe durumu görünce artık robotlara bakmayacaksın, direkt olarak alacaksın.

bulunduğumuz konuma göre hareket edeceğiz, üstüne de çeki düzen var artık utandırıyorsun beni diyecek.

karısı da sanki kendi çabanla galatasaraya transfer oldun, ne bu hava gibisinden laflar ile çıkışacak

adekugbenin lafllar ağzında düğümlenecek, banane be deyip kumandasını alıp netlifixi izleyecek

shot-of-a-young-man-lying-on-his-couch-at-home.jpg

11 oyuncusu değil IMFO

Ben kendisini gayet beğendim.
Elbette bir jordi alba değil ancak iç saha maçlarında hücum katkısı ile çok iş yapacaktır.
Attığı koşullar çok faydalı olabilir.
Bugun biraz becerikli olsa gol veya asist yapabilirdi.
Yerli statüsünde.
Fiziği atletik.
Ek olarak benim için önemlidir : taçları çok seri ve doğru opsiyonlara kullanıyor.
Muslera ile yaşadığı anlaşmazlık dışında bir defo göremedim...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt