#32 Sam Adekugbe

Hücumda çok kısıtlı ama defansif olarak bence sağlam duruyor. Akintola gibi zor bir rakibi savundu hemde kritik hamleler yaptı. Yani Adekugbe oynadığında Geraldo vs Emre Taşdemir gibi bir durum yaşamayız ama sol kanattan hücum gücü çok düşüyor. Eğer tam hazırsa Kazımcan için doğru zaman olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Hücum gücü 0 defansı fena değil mümkünse bize hücumcu bek lazım o da Kazımcan olur. Her hücuma çıktığında ya top taca çıktı ya da rakibe verdi sadece sağ taraftan hücum etmekle olmaz.

O kayarak topun önüne atladı ya bu maçın dönüm noktasından biriydi hiç bok atmaya gerek yok .

hücum yapmamaya yeminli bir bek üstüne Kerem' e ne bi uzun top ne bi koşu, Kerem de ayak uyduramaıdğını görüyo kanadı bırakıyor zaten ortasaha skor katkımız az bek performansları çok önemli, acilen TR Kupası harici kadroda olmaması lazım

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

binlerce küfür ettim herife hala aklıma geldikçe sövüyorum

topu alıp önü bomboş iken abdülkerim’e dönmeleri, rakibe bodoslama girmeleri

akıl sağlığımı yerle bir ettin lan çık git

ben bu adamı istiyordum yalan yok

ama kazımın yedeği olarak görüyordum genelde çünkü kazımcan da sık sakatlanıyordu bekte dubois ters ayakla oynucana bu oynar diye düşündüm

ama hoca bunu kazımdan önde görüyor anlamıyorum kazım yerine bu adamı ne diye 11e koyuyor

İşin ilginç yanı, son izlediğimiz maçta Kazımcan da defansif yönden çok iyi, ofansif yönden yok gibi bir şeydi. Aldığı her topta gerideki stopere dönecekse, hücuma hiç çıkmasın Sam...

Alınmasına memnun olmuştum. İleri çıkışlarında yerden ayağa pasları hoşuma gidiyordu ve Kerem ile birlikte sol kanadın iyi işleyeceğini ummuştum. Lakin buna dair bir kıvılcım bile göremedim henüz, maalesef...

Adam acayip tedirgin ya. Bu takıma özel nedenlerden dolayı geldim, bi çuval inciri yok edeceğim diye top oynayamıyor sanki. bir pozisyonda abdülkerim sola kay diye el kol yaptı biraz rahatlatırsak sanki daha iyi oynayacak

iyi bi savunmacı ama önünde kerem gibi verimsiz kanat, ortada torreira ve oliveira gibi ayağı rakip sahaya basmayan orta sahalar olunca takım iyice hücum anlamında üflemeli çalgı moduna geçiyor. galatasaray'ın bekindeki bile hücum yeteneği en fazla boey kadar kısıtlı olmalı, adekugbe hatay için bile fazla düz herif.

Geri
Üst Alt